2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر دردل کردم

958 بازدید | 78 پست

پدر شوهرم به شوهرم گفته برو تو یکی از زمینام خونه بساز الان دوسال گذشته من به شوهرم میگم برو دنبال سند خونه بسازیم اصلا به رو خودش نمیاره من به یکی از خواهرصوهرام گفتم که داداشت می‌خوابه تو خونه و میره دنبال کارا الکی ولی نمیره دنبال سند و خونه ساختنو..تا کی قراره مستاجریه زندگی کنه

هر روزی که میگذره شرایط خونه ساختن سخت تر میشه

حالا این خواهرشوهر به جای اینکه به شوهرم بگه برو دنبال کارا نمیدونم چی به بقیه خواهرا مامانش اینا گفته که همشون با تشر و طلبکارانه به من گفتن تو نمیخواد حرص بخوری 

شوهرت بهتر میدونه چیکار کنه لابد

تو کاراش دخالت نکن

خب یعنی چی دخالت نکنم این زندگیه منه چطور دخالت نکنم؟ 

چه ربطی ب خواهر شوهرت داره رفتی ب اون گفتی؟

خودت با دستای خودت داری دخالتشون میدی تو زندگیت

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولانا میگه، هر کسی را همدم غم ها و تنهایی مدان، سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
خوب من گفتم که به برادرش بگه شاید به فکر افتاد

بدتر میشه بهتر میشه

مشخصه طرف پسر_برادرشونو میگیرن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
مولانا میگه، هر کسی را همدم غم ها و تنهایی مدان، سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست

بخدا فقط میگن حرص نخور حرص نخور من بس که به شوهرم گفتم برو دنبال کارا زبونم مو درآورده 

اصلا اعصابم ریخته بهم 

خونوادمم قبل اسباب کشی گفتن پس چرا نمیری دنبال کارا خونت به رو خودش نیورد

عزیزم بدت نیاد ولی خدای خیلی احمقی اخه با خودت چی فک کردی رفتی ب خواهر شوهرت گفتی 

این خواهرشورم آنقدر خودشو مهربون و صبور نشون میده که نگفتم خوب حتما به فکر زندگیه برادرشه حتما پیشرفتش دوست داره ولی انگار نه انگار

بخدا فقط میگن حرص نخور حرص نخور من بس که به شوهرم گفتم برو دنبال کارا زبونم مو درآورده  اصلا ا ...

چند سالشه؟اقاتون مشکل نداره، خانواده ایشون فاتحه خوندن که اقاتون رو اینجوری بار آوردن که نسبت به زندگی مشترک و مسئولیت هاش بی تفاوت هستن.اینا فکر میکنن زندگی مشترک همین خوردن و خیلی معذرت می‌خوام از شما، برطرف کردن نیاز جنسیه

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
بدتر میشه بهتر میشه مشخصه طرف پسر_برادرشونو میگیرن

اگه انقدر الکی طرفداری نمیکردن شوهرمم به خودش یه تکونی میداد 

بعد اسباب کشی تو جمع خواهرا و مادرش گفتم که شوهرم چنتا برج کرایه نداده اگه کرایه های عقب افتاده رو خورد خورد میداد الان پول پیش واسه این خونه داشتم

مادرشوهرم گفت مگه میخواد پولشو بخوره کم کم میده 😵‍💫😵‍💫