2777
2789
عنوان

صبح تعطیله؟

196 بازدید | 16 پست

باشگاه بازه یا تعطیل؟؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
تعطیله
13
76%
بازن
4
23%

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

هیچکیسسسسس پست نزارههههعه 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم به منم بگین

پاک کن کامنتتو

میگن تعطیل رسیمه

ینی همه جا تعطیله

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
میگن تعطیل رسیمه ینی همه جا تعطیله

تعطیل رسمیه چیه؟؟؟

الان من نرم یعنی؟

تعطیل رسمیه چیه؟؟؟ الان من نرم یعنی؟

ینی تعطیل رسمیه دیگه😐همه جا بستس

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

🤣😂

خب برای چی؟؟به چی دلیل؟

الان فردا تعطیله رسمیه یعنی شوهرم باید معازشو ببنده؟

هرجور عشقش کشید

الان فردا تعطیله رسمیه یعنی شوهرم باید معازشو ببنده؟

نه. مغازه دارها معمولا تعطیلی ندارن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

🔴 #فوری
تعطیلی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در سراسر کشور

سخنگوي دولت:

🔹با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا در روزهای جاری، به‌منظور حفظ سلامت شهروندان، هیئت دولت با پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در سراسر کشور موافقت کرد.

اینو تو کانال ما گذاشتن اینکه باشگاه ها و مغازه اینا تعطیل کنن نمیدونم اما بخش های دولتی حتما تعطیلن