2777
2789

نوزادم شیر خشکی هست .  اوایل روزی یک یا ۲ بار دفع داشت یکی  دو روز ۳ بار شده الان هم یکی دو روزه ۴_۵بارشده طبیعیه؟؟امروز ۵ بار تا الان پی پی کرده.دلدرد و دلپیچه اینا نداره!شیرشم مرتب میخوره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیت میشه اگه برگردم عقب اون روزایی که دخترم هر یه هفته یبار پی پی میکرد تمام تلاشم میکنم دستشوییش هر روز باشه واقعا بی تجربگی بود رو حرف این که تا فلان روز طبیعیه حساب کردم بچم اذیت شد

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

سره همین برده بودم دکتر، گفت تا ده بارم اوکیه

بچه ها با هم فرق میکنن اندازه خوراکشون فرق میکنه

ولی نرمالش همون روزی دو سه باره به نظرم، دفع زیاد بچه جون نمیگیره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

سره همین برده بودم دکتر، گفت تا ده بارم اوکیه بچه ها با هم فرق میکنن اندازه خوراکشون فرق میکنه ولی ...

شیر خوب میخوره شیرش هم پر چربه نان ۱ میخوره . آخر ماه میبرم ببینم وزن گیریش چقدره تا الان خوب بوده ولی خب تا الان انقد دفع نداشته .

خودم اون دوران که بچم تا هفت هشت بار هم میشد در روز پی پی کنه و یکم شلتر از قبل بود، شکم رفت به اسهال

و اینکه نسبت به شیر خوردنش دیدم خیلی زیاده

قطعا طبیعی نبود

با دکترش صحبت کردم براش شیر خشک مناسب اسهال نوشت

شیر خوب میخوره شیرش هم پر چربه نان ۱ میخوره . آخر ماه میبرم ببینم وزن گیریش چقدره تا الان خوب بوده و ...

اگه وزنش خوب بود و مشکل دیگه نداشت(مریض نبود)

نگران نباش

چون ماشالله خوب میخوره دفعش زیاد شده

ای بابا 

خوب میخوره. خوب هم جیش میکنه 

وظایف یک نوزاد همینه دیگه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
اخه این تغییر تو پی پی نگرانم میکنه

نگران نباش 

بچه مریض باشه اینقدر گریه میکنه که همه عالم می فهمند مریضه

.بذار بچه با دل خوش جیش کنه ،😃😀

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا