2777
2789
اولین توجه معمولا از زائده ایجاد میشه ک فرد میبینه اما همه زگیل ندارن اما ممکنه مبتلا باشن یا برعکس ...

دستت درد نکنه گلم این اطلاعاتو دادی واقعا خواهری کردی من از شوهرم گرفتم هم بهش شک کردم تو این یه ساله هم هزار جور فکر مسموم اومده تو ذهنم و این که تا اخر چی تا کی باید مواظب بود تو بدن شوهرم بمونه چی تا ابد به هم انتقال میدیم؟ یا کلا تا ابد نباید باهم رابطه داشته باشیم .به روی خودم نمیارم کسی از خانواده امون نمیدونه ولی خیلی آشفته شدم 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
عزیزم من ۱ساله فهمیدم دارم بدون علامت بودم همینجوری شنیدم درباره اش ترسیدم و رفتم پاپسمیر دادم دیدم ...

متخصص سرطان زنان هست من از اسم تخصصش ترسیدم اما وقتی رفتم گفتم کاش،از اول میدونستم چند سال هزینه و استرس و بخودم تحمیل نمیکردم .من بقدری بی اطلاع بودم ک زگیل داشتم اما فکر نمیکردم تناسلی با غیر تناسلی فرق داشته باشه اتفاقی فهمیدم ممکنه خطرناک باشن و شروع کردم ۶تا متخصص زنان رفتم و هزینه کردم این ک ده تومن شد آخری بود ک کلی تعریفشو شنیده بودم واقعا هم باوجدان بود اما موضوع اینه متخصص زنان اطلاعات تخصصی در این مورد ندارن و بعضیا دانسته با نیت تجاری بعضیا هم نا دانسته مریض بیچاره رو اسیر میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا دلتو شاد کنه منم پس برم ببینم کجا میشه پیدا کرد انکلوژیست .انقدر خسته و سردرگم شدم سر این موضوع ...

اصلا نگران نباش قشنگ درکت میکنم راستش من ب دلایلی نمیتونم تاپیک بزنم اما هر تاپیکی هست میام شرکت میکنم ک اونایی ک درگیرن متوجه بشن انقدر مسئله حادی نیست و ما افتادیم تو چرخه معیوب و هی اذیت میشیم

خواهش میکنم من خودم این مراحل شک،استرس و هزینه رو داشتم درک میکنم چ سخته اینم بگم ویروس دفع میشه یا ...

اینجا کسی نمیاد دقیق راهنمایی کنه یا بگه منم دارم کاش بجای خجالت ازش همه آگاه بشن بدونن چیه زودتر تو سن پایین واکسن بزنن و جلوشو بگیرن خود منم نمیدونستم اصلا چی هست و اتفاقی شنیدم دوستم گرفته شک افتاد به جونم منم پاپ دادم خیلی عذاب روحی کشیدم و از فکرش شبا خوابم نمیبره 

اصلا نگران نباش قشنگ درکت میکنم راستش من ب دلایلی نمیتونم تاپیک بزنم اما هر تاپیکی هست میام شرکت میک ...

عزیزم دستت درد نکنه گلم .باید بپرسم ببینم کجا هست انکلوژی من که کلی هزینه کردم سیستم ایمنیمم میدونم خوب نیست حداقل برم تموم شه بره پی کارش 

اینجا کسی نمیاد دقیق راهنمایی کنه یا بگه منم دارم کاش بجای خجالت ازش همه آگاه بشن بدونن چیه زودتر تو ...

خیلیا خودشون واقعا درگیر تشخیصای احتمالی و غیر واقعی شدن خیلیا هم فکر میکنن انگ بهشون زده میشه و تمام اینا از بی اطلاعی هست فقط کافیه کسی ک راهشو پیدا کرده یاد روزایی بیفته ک دلهره داشت و دریغ نکنه از دیگران. 

اصلا نگران نباش قشنگ درکت میکنم راستش من ب دلایلی نمیتونم تاپیک بزنم اما هر تاپیکی هست میام شرکت میک ...

من نوع پر خطرشو دارم .دکتر اولی بعد یکسال معطل کردنم نامه داد برا کولپوسکوپی دکترمو عوض کردم اومدم یه دکتر دیگه گفت نمیخواد اول فریز بعد دارو برو یه ماه دیگه بیا ۳۸۰۰۰۰۰فقط پول فریز دادم دارو نزدیک ۲ تومن واکسن هم پارسال دونه ای ۱و نیم دادم دیگه پاپ ۲ تومن کلی خرج رو دستم گذاشته

خیلیا خودشون واقعا درگیر تشخیصای احتمالی و غیر واقعی شدن خیلیا هم فکر میکنن انگ بهشون زده میشه و تما ...

عزیزم شوهرتم داره درمان میشه ؟ رابطه و چی کار میکنید؟ منع نشدین؟ دکتر به شوهرم قرص پاورفیت داد و گفت واکسن بزنه ولی میدونم چرته 

عزیزم دستت درد نکنه گلم .باید بپرسم ببینم کجا هست انکلوژی من که کلی هزینه کردم سیستم ایمنیمم میدونم ...

بین بیمارستانای شهرتون سرچ کن .مطب سنگین میفته تجهیزات بیمارستان کامله و چون شخصی نیست بیخود نمی‌خوان بکشن مطب آدمو. اصلانم نگران نباش کلا من دیدم اونایی ک حتی دهانه رحمشون مبتلا شده بود هم خیلی امیدوار و عادی درمان میدادن بهشون و می گفتن مراعات کنی چند ماهه حل میشه مشکلت. مطمئنم بری نفس راحت میکشی

بین بیمارستانای شهرتون سرچ کن .مطب سنگین میفته تجهیزات بیمارستان کامله و چون شخصی نیست بیخود نمی‌خوا ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه ان شاء الله تنت سلامت باشه همیشه 

عزیزم شوهرتم داره درمان میشه ؟ رابطه و چی کار میکنید؟ منع نشدین؟ دکتر به شوهرم قرص پاورفیت داد و گفت ...

شوهرم هم زائده ها رو اسید زد رفت.رابطه تا ۱ ماه بعد رفتن زگیل گفتن نباشه بعد هیچ مشکلی نیست منم تازه زائده ها رو دارم برطرف میکنم ۱ چیز دیگه فقط ب قست خارجی واژن توجه نکن آینه بذار رو زمین حالت سنگ توالت بشین توی آینه دقیقا ورودی  واژن رو نگاه کن و از دکتر هم بخواه نگاه کنه اون قسمت با لیزر یا فریز باید بره اما قسمتای خارجی با سالیسیلیک یا پودوفیلین ک هردو خیلی هم ارزون هستن امکان پذیره. فقط هر زائده ای لزوما زگیل نیست مثلا مال من ۱ دونش اصلا زگیل نبوده متخصص زنان فکر. کرده زگیل هست بیخود لیزر کرده و بزرگ شده آنکولوژیست گفت این اصلا زگیل نبوده بیخود دستکاری کردی پس اگه زائده ها کامل رفتن هیچی اگه نه با تشخیص پزشک دستکاری کن

شوهرم هم زائده ها رو اسید زد رفت.رابطه تا ۱ ماه بعد رفتن زگیل گفتن نباشه بعد هیچ مشکلی نیست منم تازه ...

عزیزم اصلا زائده ای ندارم که با چشم بشه دیدش مشکلم اینه داخل رو هم نگاه کردم چیزی ندیدم هر بار برای معاینه رفتم هم چیزی ندیدن ولی تو پاپسمیر مثبت بود نوع پرخطر