2777
2789

استارتر تجربه های دوستمونوبخون گلم شما هم برو تو کار درمان فکرو خیال نکن دیگه ان شاء الله خوب بشیم

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر تجربه های دوستمونوبخون گلم شما هم برو تو کار درمان فکرو خیال نکن دیگه ان شاء الله خوب بشیم

باشه عزیزم من انشالله یه پولی گیرم بیاد حتما میرم انشالله که خوب میشیم خدا بزرگه فردا روزه میگیرم برای هر دومون دعا میکنم گلم

عزیزم اصلا زائده ای ندارم که با چشم بشه دیدش مشکلم اینه داخل رو هم نگاه کردم چیزی ندیدم هر بار برای ...

ببین داخل زگیل نمیزنه مثل بیرون، بافت شروع ب تغییر میکنه . خب پس زائده نداری ۱ دردسر کم البته معمولا نوع کم خطر زائده میزنه. اینو دقیق نمیدونم ک زائده نباشه و پر خطر رابطه چی میشه از متخصص سوال کن . اگه مشکلی باشه همون مکمل تجویز میکنن و بازم کاملا قابل حله

ببین داخل زگیل نمیزنه مثل بیرون، بافت شروع ب تغییر میکنه . خب پس زائده نداری ۱ دردسر کم البته معمولا ...

شما کم خطر بودی؟ این دوستتم پرخطر بود الان تبدیل به کم خطر شده ولی برای من همون جور پر خطر مونده 

گاهی میگم با خودم این ویروس چند هزار ساله با بشر زندگی میکنه قدیم که دکتر زنان و آزمایش و اینجور چیزا نبود مردم چی کار میکردن؟ ما چرا باید انقدر دقیق بشیم روش از کجا اومد عین نقل و نبات همه جا هست مغزم سوت میکشه .قدیم چقدر زندگیا راحت بود

شما کم خطر بودی؟ این دوستتم پرخطر بود الان تبدیل به کم خطر شده ولی برای من همون جور پر خطر مونده&nbs ...

ببین سی آی ان ۳ تا شماره داره ۱و ۲ و۳. اینو دکتر تشخیص میده و کم کم با تقویت سیستم ایمنی ۳ ک از همه شدیدتره میرسه ب ۲ و بعد۱ و درمان بخاطر همین میگم پر خطر هم کاملا درمان پذیره سی آی ان توی همون آزمایش کولپو مشخص میشه .من اصلا نوعش مشخص نشد متخصصین زنان بیخود مینداختن تو هزینه در حالی ک کولپوی من منفی بود این نکته رو توجه نمیکردن ک کسی ک زائده داره اما کولپوسکپی منفی داره یعنی بدنش دفع کرده و کافیه زائده ها رو از بین ببره اینو متخصص آنکولوژی گفت البته برای اطمینان معاینه کرد تا مطمئن بشه در حالی ک متخصصین زنان بیخود هی فربز و لیزر میکردن و مکمل میدادن همون چرخه معیوب. خلاصه من اصلا مشخص نشد چ نوعی بود خدا رو شکر بدنم مقابله کرده بود اینو تا نرفتم انکولوژی نفهمیدم

باشه عزیزم من انشالله یه پولی گیرم بیاد حتما میرم انشالله که خوب میشیم خدا بزرگه فردا روزه میگیرم بر ...

عزیزم من بیمارستان با بیمه ایرانیان ک الان برام جایگزین سلامت شده با ۱ تست پاپ اسمیر ۱۴۰هزار تومن کلا هزینه شد و خیالم راحت شد بیمه سلامت هم همین حدود یا کمتر میشه البته من کولپو رو دکتر با میکروسکوپ نگاه کرد چون نرمال بود ننوشت برام.ولی مطمئنم مطب میرفتم باز ۳،۴ تومن میذاشتن رو دستم بیخود و بی نتیجه

گاهی میگم با خودم این ویروس چند هزار ساله با بشر زندگی میکنه قدیم که دکتر زنان و آزمایش و اینجور چیز ...

۱ خانم مسن بود میگفت من ۳۲ سال پیش زگیل زدم و هی زیاد میشدن کل ناحیه تناسلیم زگیل شده بود .۳۲ سال پیش اطلاعات زیاد نبوده و البته بعضی پزشکام تاجر نبودن.دقیقا همیشه بوده منتها الان بخاطر تغییر سبک زندگی تعداد مبتلاها زیاده و چرخش اطلاعات باعث شنیده شدن میشه. خداروشکر ما الان زود درمان میکنیم و. لازم نیست تو سن ۶۰ سالگی کل رحمو دربیاریم.

احتمالا از اپلاسیون و لیزر گرفتم

لیزر رو با دستگاه هایی که الان اومده پیشرفته ترن برید بدون تماس با بدن هست

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁