2777
2789
بیمارستان برم عزیزم مال من بیمه روستاییه

ببین بعضی بیمارستانا با ارجاع پزشک مسول قبول میکنن حتی قبولم نکنن باز آزاد بیمارستان نصف بیرونم نمیشه. حالا اگه در هر حال نمیشه اصلا بخودت استرس نده کارایی ک برای تقویت سیستم ایمنی خوبه و میتونی فعلا انجام بده تا شرایطتت اوکی بشه مثلا آب خوردن ورزش هوازی، عدم مصرف فست فود مصرف غذاهای سالم و نه لزوما گرون اینا رو بدون نگرانی انجام بده تا وقتی بری چون من الان دیدم دو سه سال بیخود دویدم اگه اون دو سه سال نشسته بودم و الان ۱ راست میرفتم جای درست خیلی بهتر بود پس نگران نباش 

۱ خانم مسن بود میگفت من ۳۲ سال پیش زگیل زدم و هی زیاد میشدن کل ناحیه تناسلیم زگیل شده بود .۳۲ سال پی ...

گلم یه سوال که خیلی ذهنمو درگیر کرده اینه که خوب ما فریز میکنیم دارو میخوریم بعد از خون چطور پاک بشه چون تو خونمونم هست 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین سی آی ان ۳ تا شماره داره ۱و ۲ و۳. اینو دکتر تشخیص میده و کم کم با تقویت سیستم ایمنی ۳ ک از همه ...

یعنی تو پاپسمیر نوعش مشخص نبود؟ 

من تو یک سال با وجود دارو واکسن نوعم همچنان پر خطره .بیشتر سیستمم ضعیف شده تا قوی کاش هیچوقت دکتر نمیرفتم راحت یودم

گلم یه سوال که خیلی ذهنمو درگیر کرده اینه که خوب ما فریز میکنیم دارو میخوریم بعد از خون چطور پاک بشه ...

وارد خون نمیشه بخاطر همین آزمایش خون نمیگیرن لزوما از مخاطی واژن یا خود زگیل نمونه میگیرن  دور از جون ایدز و هپاتیت آزمایش خون داره این نه اونایی ک میگن ما زگیل رو برطرف کردیم بعد ۱ مدت دوباره برگشت دلیلش اینه از داخل واژن یا رحم دفع نشده یا زائده ریز باقی مونده ک از چشم پزشک پنهان بوده 

من تو یک سال با وجود دارو واکسن نوعم همچنان پر خطره .بیشتر سیستمم ضعیف شده تا قوی کاش هیچوقت دکتر نم ...

ببین من از سال ۹۳ مبتلا بودم تا امسال ،...فکر کن چند سال پس نگران نباش عجله هم نکن پیگیر باش اما نه استرسی و عجول .پیش متخصص درست بری همه چیز درست میشه . اتفاقا من سیستم ایمنی بدنم افتضاح بود چون چندتا بیماری دیگه دارم ک بدنو ضعیف میکنن هرکس میگفت من دیگه بعد مثلا۲سال درمان شدم من دلم آشوب میشد نکنه من تا آخر عمر درگیر بمونم اما رفع شد پس خودتو نگران نکن 

یعنی تو پاپسمیر نوعش مشخص نبود؟ 

نه پاپ اسمیر فقط آسکوز زده بود یعنی ۱سری سلولا تغییر غیر معمول داشتن من اینو خوندم سکته کردم بویژه ک متخصص زنان هم خیلی منو ترسوندن اما بعد دیدم مشکلی نیست توی کولپوسکپی نوعش مشخص میشه ک منفی بود یعنی هیچ نوعی رو نزده بود و این یعنی بدن دفع کرده بود هر نوعی ک بود دکتر خوب دیگه در این موارد از خود زگیل نمونه برداری نمی‌کنه چون لزومی نداره مهم اینه داخل بدن سالم شده بیرون رو هم از بین می‌بریم امادکتر ناشی میگه خب تو ک زگیل داری پاپ اسمیرتم آسکوزه پس نمونه یا بیوپسی کن

ببین من از سال ۹۳ مبتلا بودم تا امسال ،...فکر کن چند سال پس نگران نباش عجله هم نکن پیگیر باش اما نه ...

ممنون عزیز دلم ان شاء الله همیشه تنت سلامت باشه دستت درد نکنه این اطلاعاتو بهمون دادی در پناه خدا باشی 

باشه عزیزم من انشالله یه پولی گیرم بیاد حتما میرم انشالله که خوب میشیم خدا بزرگه فردا روزه میگیرم بر ...

سلامت باشی عزیزم قربونت گلم