همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست.
دراز کشیدم پسرم طبق معمول چسبیده بهم دارم لواشک میخورم
تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️
تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️