اولین توجه معمولا از زائده ایجاد میشه ک فرد میبینه اما همه زگیل ندارن اما ممکنه مبتلا باشن یا برعکس دیگه مبتلا نباشن اما زگیل باشه.انواع بی خطر کم خطر و پرخطر داره .خیلی وقتا فرد زائده داره اما از دورن رحم یا سرویکس سالمه چون بدن خودش دفع کرده و تنها کاری که باید کرد ازبین بردن زائده هاست ک گفتم چطور. متخصصین زنان سریع مکمل های غذایی تجویز میکنن ک گرون هستن و تحت پوشش بیمه هم نیستن اما متخصص آنکولوژی بی جهت این مکمل ها رو تجویز. نمیکنه و هزینه ایجاد نمیکنه. ب هر حال داشتن زگیل و حتی ابتلای دهانه رحم ب معنای سرطان گرفتن نیست چون در بدترین حالت از دهانه رحم ۱ مخروطی برمیدارن و تمام میشه تنها ریسکی ک داره ممکنه با بارداری جنین ۷ماهه بدنیا بیاد ب دلیل برداشته شدن اون مخروطی دهانه رحم. ب جای درگیر کردن ذهن و سرچ اینترنت و متخصص زنان پیش متخصص آنکولوژی برین و خودتونو راحت کنید یا متوجه میشین بیخود استرس داشتین یا اگه مشکلی باشه در کوتاه ترین زمان بهترین درمان رو میگیرین و از شر این مشغله فکری و استرس و هزینه مادی زیاد راحت میشین
خواهش میکنم من خودم این مراحل شک،استرس و هزینه رو داشتم درک میکنم چ سخته اینم بگم ویروس دفع میشه یا خودسیستم ایمنی دفع میکنه یا باتقویت سیستم ایمنی عدم مصرف الکل و سیگار دفع میشه و اینطور نیست ک تا آخر عمر بمونه
۱ چیز خیلی مهم ک اکثرا نمیدونن اینه ک ب چه پزشکی مراجعه کنن تقریبا تمام افراد مراجعه میکنن ب متخصص ز ...
عزیزم من ۱ساله فهمیدم دارم بدون علامت بودم همینجوری شنیدم درباره اش ترسیدم و رفتم پاپسمیر دادم دیدم بله منم دارم قرص خوردم پاورفیت و زینک بعد ۱سال باز پاپ دادم دیدم بازم دارم دکترمو عوض کردم این دکتر فریز کرد و باز قرص داد باید یه ماه دیگه برم واکسناشم زدم منم این سری نزدیک ۸ تومن خرج کردن .انکلوژی که شما میگی چی کار میکنه دقیقا؟ شما کامل خوب شدی؟
آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
خواهش میکنم من خودم این مراحل شک،استرس و هزینه رو داشتم درک میکنم چ سخته اینم بگم ویروس دفع میشه یا ...
گلم یه سوال خصوصی بپرسم ببخشید دکتر درباره رابطه با شوهر چیزی بهت نگفت؟ دکتر پارسالم میگفت اشکال نداره با شوهرت رابطه داشته باشی چون هر دوتا دارین نیازی به کاندوم نیست ولی این دکتر جدیده فریز کرد گفت فعلا نباید رابطه داشته باشیم اگرم باشه باید با کاندوم باشه
آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم