منم همسرم زگیل نداده اما خودم گرفتم با اینکه جز همسرم با هیچکسی رابطه نداشتم
همسرتم آزامیش داده؟؟
برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
زگیل تناسلی از راه جنسی منتقل میشه از راه استخر و لیزر و اپیلاسیون احتمالش خیلی خیلی خیای کمه
نه پرسیدم علائمشون چی بوده که رفتن آزمایش دادن؟
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
۱ چیز خیلی مهم ک اکثرا نمیدونن اینه ک ب چه پزشکی مراجعه کنن تقریبا تمام افراد مراجعه میکنن ب متخصص زنان بعضی محدود هم متخصص پوست این ب شدت اشتباست. هزینه زیادی رو ب شما تحمیل میکنن ،تشخیص درست ندارن و شما رو در حد ابتلا ب سرطان میترسونن و وارد استرس شدید میکنن .دوستان حتمااااااا ب متخصص آنکولوژی مراجعه کنید .من خودم توی ۲تا مراجعه ۱ پزشک متخصص زنان خوش نام ک به ارزون کارکردن و دقیق بودن معروف بود و واقعا هم دلسوز بود۱۰ میلیون هزینه گذاشت رو دستم بعد ب پیشنهاد دوستم رفتم بیمارستان تخصصی یاس ک مخصوص زنان هست اونحا متخصص زنان گفت باید بری پیش متخصص آنکولوژی . من سکته کردم اما این خانم پزشک متخصص زنان گفت صادقانه بهت بگم ما متخصصین زنان اطلاعاتمون چیز زیادی بیشتر از خود مریض دراین موارد نیست هر کس هم ک پذیرش میکنه شما رو بیشتر به درآمد فکر میکنه خلاصه معرفی نامه داد رفتم برای متخصص آنکولوژی وقت گرفتم خیلی راحت گفتن شما اصلا لازم نبوده این همه هزینه کنی چون اصلا مشکلی نداری فقط زائده ها رو میتونی با سالیسیلیک یا لیزر از بین ببری و. تمام شما سالمی.نکته جالب اینکه من توی دوتا مراجعه ب پزشکی ک واقعا معروف و دلسوز بود ۱۰ میلیون هزینه کردم قرار بود طول درمانم ۱ سال و ماهی ۱بار مراجعه باشه . فکرکنید چ هزینه مالی و استرس وحشتناکی داشتم متحمل میشدم. پس ۱ راست برین پیش آنکولوژیست
۱ مطلب دیگه متخصص آنکولوژی گفتن عمده دلیل رابطه جنسی هست اما اپیلاسیون،سونا،استخر یا هر راهی ک ویروس زنده رو ب پوست خراش خورده یا زخمی برسونه میتونه عامل ابتلا باشه.و اینم اضافه کنم متخصصین زنان ب محض آسکوز شدن پاپ اسمیر تجویز کولوپسکپی میکنن و تازه وقتی ازینم چیزی دستگیرشون نمیشه بیوپسی تجویز میکنن و بدتر اینکه اینا رو هی تکرار میکنن ک هزینه بر استرس زا و درمورد بیوپسی دردناکه در حالی ک متخصص آنکولوژی اصلا این سردرگمی ها و تجویزات بی دلیل رو نداره مگر اینکه در معاینه از طریق میکروسکوپ کولپوی شما مشکوک باشه ک تازه اونوقت کولپوسکوپی تجویز میکنه و یعد اون ممکنه اصلا دستور بیوپسی نده پس از منی ک ب ۶ متخصص زنان مراجعه کردم و نا امید شده بودم و در اولین مراجعه ب متخصص آنکولوژی متوجه شدم سالمم بشنوین خودتونو توی چرخه استرس و هزینه مادی نندازین