2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال پسرم رو بردم اجازه ندادن باهاش برم داخل جلو در تحویل گرفتن یک ساعت بعد اومد 

چشم دندان گوش و کلا سلامت بدن رو می‌سنجند و یک سری سوالات میپرسن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه سخت نیست 

قد و وزنشونو میگیرن دندوناشون بررسی میشه بینایی سنجی دارن 

شناخت رنگها و دستور پذیری دارن 

مثلا میگن برو لیوان زرد رو از روی صندلی دوم بیار 

شنوایی سنجی دارن که با دستگاه انجام میشه 

و با حالت بازی مفاهیم بالا پایین راست چپ زیر رو اینجور چیزارو ازشون میپرسن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من پارسال پسرم رو بردم اجازه ندادن باهاش برم داخل جلو در تحویل گرفتن یک ساعت بعد اومد  چشم دند ...

من یکم نگران شدم پسرم تصویر نشونش دادم نتونست از روی اون تصویر یه داستان توضیح بده ول یمثلا حل پازل و ایناش مشکلی نداره

اهان توی موهاشونم چک میکنن شپش نداشته باشن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من یکم نگران شدم پسرم تصویر نشونش دادم نتونست از روی اون تصویر یه داستان توضیح بده ول یمثلا حل پازل ...

نگران نباش پسر من جالبه هرجا میره میاد میگم چی شد تعریف نمیکنه😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه سخت نیست  قد و وزنشونو میگیرن دندوناشون بررسی میشه بینایی سنجی دارن  شناخت رنگها و دس ...

شنوایی سنگی و بینایی سنجی هر سال میبرمش و می‌دونم مشکلی ندارن دندوناش داغونه که یکم ویتامین دی بدنش کمه و از سوالات و اینا نگرانم آخه ازش پرسیدم نتونست از روی تصویر داستان بگه

شنوایی سنگی و بینایی سنجی هر سال میبرمش و می‌دونم مشکلی ندارن دندوناش داغونه که یکم ویتامین دی بدنش ...

تا این حد نمیپرسن 

اصلا نگران نباش سنجش واقعا راحته اگه مادرا به بچه استرس ندن 

برای بچه های معمولی با درک متناسب واقعا سخت نیست 

واسه دندوناشم ردش نمیکنن فقط مینویسن نیاز به مراجعه به دندانپزشک