2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش دبستانی هم سنجش داره والا سرچ کردم بنظر سخت اومد سوالاتش بعضی مهارتها خیلی سخته 

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشین ، توی یه پست دیدم نوشتین رماتیسیم دارین خواستم بدونم چه ازمایشی دادین و چه دکتری رفتین که متوجه شدین ؟ دوم اینکه توی بارداری رماتیسم مشکل ایجاد میکنه برای بچه ؟ بمنم گفتن مشکوکم به رماتیسم و الان باردارم مایع دور جنینم زیاد شده و خیلی نگرانم میترسم رماتیسم به بچه اسیبی زده باشه ، چون دلیلش مشخص نشده گفته بودن از دیابت بارداری میتونه باشه که من ندارم بخاطر همین میترسم بخاطر رماتیسم باشه

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشین ، توی یه پست دیدم نوشتین رماتیسیم دارین خواستم بدونم چه ازمایشی دادین ...

سلام ممنونم، دردهای مفصلی زیادی داشتم و آزمایش خون انجام دادیم و متوجه شدم بیمارم، من قبل از بارداری سالها قبلش متوجه شدم که روماتیسم دارم و تحت نظر پزشک بودم و با نظر ایشون و تو شرایط کنترل بیماریم باردار شدم از موضوعی که گفتین اطلاعی ندارم بهتره آزمایشهای مربوط بهش رو انجام بدید و با یک روماتولوژیست مشورت کنید، آن شالله خودتون و نی نی سلامت باشید