2777
2789
خوب باید از طریق استانداریا دستور صادر شه

گروه واتس اپ ی ندارین مگه؟ ادارات معمولا یه گروه دارن 

اعلام کردن که سراسری تعطیل ه.. من حتی زنگ زدم پست گفت تا شنبه تعطیل ایم. بانکا هم تعطیل ند. 

ساعت دو اعلام کرد شرکت های خصوصی که کارشون خدماتی نیست تعطیل شد.

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نامه نمیزنن. اطلاعیه صادر میکنن برای تعطیلی که نامه نمیزنن گلم

چرا میزنن از طریق شبکه دولت 

کوچکترین تغییری در ساعت کاری پیش بیاد از طریق شبکه دولت به ارگانا اعلام میشه

اداره دولتی شاغلین؟ چطور پس تلویزیون هم اعلام کرده اما بهمون اطلاع ندادن از طریق فرمانداریا🤔

اره تعطیل شده ولی پنجشنبه مثل اینکه باید برن

هرکسی برای اینکه دلش آروم بگیره یه کاری می‌کنه یکی می‌نویسه،یکی می‌خونه،یکی نقاشی می‌کنه....                        منم وقتمو با حیوونا می‌گذرونم:)))))
خوب باید از طریق استانداریا دستور صادر شه

وقتی خبر سراسریه یعنی تعطیلللللل منتظر خبر فرمانداری نباش شما کارمند دولتی هیئت دولت هم اعلام تعطیلی کرده تمام 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
گروه مجازی ملاک نیس که تا وقتی که بهمون رسمی اعلام نکنن نمیشه بهش استناد کرد من خودم روابط عمومی ادا ...

تا شب اعلام میکنن. حتما خوابن .نمیشه که یه جا تعطیل نباشه .اعلام کردن سراسری..

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
وقتی خبر سراسریه یعنی تعطیلللللل منتظر خبر فرمانداری نباش شما کارمند دولتی هیئت دولت هم اعلام تعطیلی ...

رییسمون گفت تا از شبکه دولت نگن قبول نیس😐تو این گرما فک کنم فردا میکشونن ما رو اداره

[QUOTE=303569440]گروه مجازی ملاک نیس که تا وقتی که بهمون رسمی اعلام نکنن نمیشه بهش استناد کرد من خودم روابط عمومی ادا ...[/QUOTبرو تعطیلات خوش بگذره، با مسئولیت من😁

تمام خبرهای رسمی اعلام کردن دیگه