2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
پیج چند تا از دوستاش را دارم بهشون بگم تا ابروش بره؟ واقعا موندم چکار کنم کمی دلم اروم بشه

واسه پسرا که مهم نیست،فقط آبروی خودتو جلو اونا میبری

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

امیدوارم هرچه زودتر ب آرامش برسید و مشکلتون حل بشه 

منم تقریبا همسن شما هستم ی پسر عمه دارم همیشه بهم میگفت تو فضای مجازی به داداش خودتم اعتماد نکن،بعضی وقتا از کلمات عزیزم وگلم و... استفاده میکرد میگفت میخوام این کلمات برات اشنا باشه ن اینکه تا یه پسری بهت گفت دست پاتو گم کنی خام بشی همیشه میگفتم مگه من بچم مسخره ش میکردم... حالا معنی کاراشو میفهمم

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زمانی  حدود سال ۶۵، فامیل یکی فامیلهای دورمون که بیوه بود و مسن ، با یه پسری خوابید فرداش رفت کلانتری و گفت این با من خوابیده ،مجبورشون کردن عقد کنن .

اون زمان زنا به نسبت امروز نبود .برای همین الان میگن وقتی با پای خودت رفتی دیگه اجبار نبوده و اختیار بوده و دادگاه دیگه پسر رو مجاب به ازدواج یا قرار  زندان نمیکنه .نگید قانون ما بد هست .قانون با زمان پیش رفته وگرنه آنقدر دخترا با اینکار خودشونو آویزون پسرها میکنن‌که نگو‌.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
پیج چند تا از دوستاش را دارم بهشون بگم تا ابروش بره؟ واقعا موندم چکار کنم کمی دلم اروم بشه

دوستاشم‌مثل خودشن .تازه ممکنه از در خیر بودن وارد بشن و اینبار گول اونارو بخوری .بسپار به خدا خودش تاوانشو میده .تاوان شما هم همین اذیت شدنه که با توبه و قرار گرفتن در مسیر درست تر و گذر زمان ان شالله به آرامش و خوشبختی می‌رسی.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

قربانی نکوهی حتی تو سایت بیداد میکنه

ولی ریشه اصلی به نظرم بر میگرده نبودن آموزش درست الان این خانم پست اول میگه ۳۰ سالش هست ناراحتت با هیچ پسری نبوده هیچ تجربه ای نداشته خب یکی که حداقل ۱۵ سال مشغول سرکوب خودش بوده شناخت درستی از رابطه نداشته. 

در کل فکر انتقام گیری نباش برو راه قانونی شکایت و پزشکی قانونی هر راه دیگه تهش بن بسته

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اره میفهمه.تجا.وز نشونه‌های خودشو داره.مثلا دختره مقاومت کرده،اون جای اسمو نبرش زخم شده کبود شده پار ...

بله من خودم تجربه ش داشتم اصلا راحت نیست من تمام کبودی ها تا چندوقت بود بماند که تا یک ماه درد و خونریزی داشتم 😓

میگن نوش دارو بعد مرگ سهراب ..اتفاقیه که افتاده الان سرزنش کردنش دردی ازش دوا نمیکنه ..چشم و گوش بست ...

خب ناآگاهی همچین لطمه هایی میزنه دیگه 

پدر مادر کمترین کاری که میتونن برا دخترشون بکنن اینه که بهش بگن تنهایی نرو خونه یه مرد غریبه خطر داره 

این دیگه کف کف تربیته

خدا رو تو زندگیم دارم 😊😊😊
عزیزم من خودم تو فامیلمون پیش اومده و تازه اشناهم اینکارو کرده حتما یه چیز میدونم     اون ...

واقعا این چرت و پرتا چیه میگین؟؟؟؟؟

تجاوز هر سنی که باشه مجازات داره. من دیدم طرف بیست و خورده ای سنش بوده بهش تجاوز شده و شکایت کرده بعدم متجاوز و اعدام کردن

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

چطوری میخواد ثابت کنه تجاوز بوده؟

پزشکی قانونی 

نباید بره حمام و خودشو نشوره تا هیچ چی پاک نشه بعدم بره پزشکی قانونی اونا معاینه میکنن خودشون متوجه میشن

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

اینجا کلا همه ادعا عقل کل بودنشون میشه بابا هر کی با هر کس رابطه داره که قصد نداره با طرف کاری کنه الانم این خانوم رفته اونجا به نیت کاری که نرفته فاز خانومایی که چرت و پرا میگن و درک نمیکنم خانوما وقتی پشت هم نیستن چ انتظاری داریم ک مملکتمون درست  شه

عزیزم وقتی پزشک قانونی میتونه تشخیص تجاوز و بده که 24 ساعت بد باشه شما دوش نگرفته باشی لباساتو نشسته باشی و کلی شرایط دیگه که کافیه تو گوگل سرچ کنی

الانم کاری که شده با انتقام و اینا فقط خودتو بیشتر ذیت میکنی اگه خونواده ای داری شرایط داری که پشتتن مشکلی ندارن با این قضیه ابرو پسره رو ببر ولی اگه خونوادت به چشم بد نگات میکنن براشون سنگین کسی و نداری که حمایت شی بیخیال شو

و حتما برو تراپیست

🥺☹️خدا لعنتش کنه🫂

نامزدم بود میخواستم بهم بزنه اینجوری کرد 

الان ازدواج کردیم دوتا بچه دارم داستان زندگیمو قبلا گفتم خیلیییی هم هشدار دادم به دخترا حتی آدم به نامزدشم نباید اعتماد کنه

اینجا خیلی راحت میگن شکایت کن اما شکایت کنی بحث آبرو وسط هست ... هزار نفر قضاوتت میکنن  اذیت ن ...

میدونی این سکوت باعث چی میشه؟

باعث میشه اون پسر دل و جرعت بیشتری پیدا کنه و این بلا رو سر هزارتا دختر دیگه هم بیاره چون خیالش راحته هرکار کنه کسی ازش شکایت نمیکنه و اب از اب تکون نمیخوره. 

اگه قرار بود همه چی با سپردن دست خدا حل بشه الان اینهمه جرم و جنایت نداشتیم.

ابرو بره به جهنم وقتی این وسط یک جرم اتفاق افتاده