2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر این‌اولین تاپیکی هس که خدا خدا میکنم سرکاری باشع....

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
واقعا درکت میکنم😔کاری نکردی یا انتقامی ازش بگیری؟

تو ذهنم روزی صد بار میکشمش ولی انقد زورکی مدرک جمع کرده که هرکه ندونه فک میکنه من مقصرم کلا درحال تهدید کردنه 

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
متاسفانه واقعیته کاش جوری بود میتونستم ثابت کنم به همه

🙂💔ای وایییی

نمیدونم چی بگم هیچ راهکاری ندارم‌..کاش میتونستم کمکت کنم عزیزم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
خانم محترم!!!!!! دزد که از خونه دزدی میکنه صاحبخونه متهم نمیشه... قاتل که یکیو میکشه مقتول متهم نم ...

چون خودش با پای خودش رفته خونه ی پسره

نباید توقع نداشته باشه ی غذا بخورن ی چرت بعد ناهار و خدافظ

ی پسر پیشنهاد میده بیا خونم و تو بری یعنی چی؟ اینو جواب بده

یعنی خودتم میخای دیگه

فاطی ام 🗿 
چون خودش با پای خودش رفته خونه ی پسره  نباید توقع نداشته باشه ی غذا بخورن ی چرت بعد ناهار و خد ...

میگن نوش دارو بعد مرگ سهراب ..اتفاقیه که افتاده الان سرزنش کردنش دردی ازش دوا نمیکنه ..چشم و گوش بسته بوده نفهمیده پسره چیکارش داره وگرنه اینو همه میدونن تو این زمونه آدم‌به چشماش هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه پسر غریبه از ساده لوح بودنشه بنده خدا...شماتت نکن گناه داره طفلی 

من قبل از اینکه بخوام ببینمش تا چند روز درگیر این بودم که اگه تا منو دید بخواد بهم دست بده چیکار کنم. یعنی حتی نمیخواستم دستم به دستش بخوره. متاسفم برای کسانیکه که فکر میکنن من به هدف رابطه داشتن رفتم خونش😔

من خیلی حس انتقام شدید بهش دارم مثلا ابروش رو ببرم یا پیجشو کاری کنم که بسته بشه

بنظر مم تا جایی که میتونی ازش دوری کن سیم کارتتو عوض کن کل راهای ارتباطیتو قطع کن

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
من قبل از اینکه بخوام ببینمش تا چند روز درگیر این بودم که اگه تا منو دید بخواد بهم دست بده چیکار کنم ...

عزیزم کاملا  حرفتو باور کردم 

حالا شده ن بفکر انتقام باش ن شکایت و اینا فقط برو دکتری یا راحلی پیدا کن برای حال خودت

اون عوضی رو میتون ب فتا معرفی کنی ک اونم باید بری  دادگستری حکم ببری  و ابروی خودت اول میره 

پس فقط دنبال درمان خودت باشه

واگذارش کن ب خدا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷