2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
من خودم تا مرز تجاوز رفتم میدونم چقدر بده با اینکه اون اتفاق واسه من نیوفتاد اما باعث شد من تا مدت ه ...

واقعا خیلی بده و حس خیلی بد به بدنم دارم با اینکه به زور اینکار را با من کرد احساس میکنم دختر بدیم😔وقتی به فکرش میوفتم استرس و تپش قلب شدید میگیرم

الان پسره کجاس؟ با هم ارتباط دارین؟

امروز یه چیز عجیب شنیدم به مادرم هم که توی اینستا فالوورش بوده پیام داده که بیا همدیگر را ببینیم😮😮البته نمیدونه مادر منه. کلا به اکثر دخترها و زن ها توی پیجش که فالوش کردن پیام میده تا فریبشون بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امروز یه چیز عجیب شنیدم به مادرم هم که توی اینستا فالوورش بوده پیام داده که بیا همدیگر را ببینیم😮😮 ...

ای بابا پس کارش همینه

چند سالشه مگه؟

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
من اونقدر عاقلم که میدونم تواین زمونه با پدر و برادر خودتم ریسکه تنها بمونی خونه  من دوست پسر ...

من نکن خواهر شیطون بیکار نمیشینه

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن😊
ت خوبی

خانم محترم!!!!!!

دزد که از خونه دزدی میکنه صاحبخونه متهم نمیشه...

قاتل که یکیو میکشه مقتول متهم نمیشه ...

به من بگو چرا و با چه فرمولی تجاوز که صورت میگیره شما داری قربانی رو سرزنش میکنی؟؟؟؟

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
تو هم همچین اتفاقی افتاده برات عزیزم؟

اره خیلی شبیه هم هستیم

من همیشه تاپیکای تجاوز تعرض رو دنبال میکنم

طرف منم دقیقا مثل همین آدمه با همین شرایط

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'