2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
خوب مثلاً رفتی خونش چکارکه صحبت کنیدبامردعذب تنها نمیدونی شیطون نفرسوم میشه

الان دارم میفهمم چه غلطی کردم انگار اون وقت دیوونه شده بودم. قبلشم بهش گفتم فقط بیرون قرار بذاریم و اون گفت نه. منم انگار عقلم را از دست داده بودم و اینقدر دوستش داشتم که فکر کردم اگه به حرفش گوش نکنم از دستش میدم

حالا غصه نخور تو باید مانع کارش میشدی نمیزاشتی لباسلت رو در بیارع  من اگه بودم ب جات با اولین ...

حتی نتونستم فریاد بزنم شوکه شده بودم واقعا از خودم متنفر شدم که اینقدر بی عرضه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتی نتونستم فریاد بزنم شوکه شده بودم واقعا از خودم متنفر شدم که اینقدر بی عرضه ام

میشه عکستو ببینم اگع اینجا نمیزاری خصوصی بفرست کنجکاو شدم ببینمت

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

میشه عکستو ببینم اگع اینجا نمیزاری خصوصی بفرست کنجکاو شدم ببینمت

من توی مجازی از خودم عکس نمیذارم اون پسر احمق هم اونقدر گفت که یه عکس با حجاب براش فرستادم و گفت که بی حجاب برام بفرس ولی نفرستادم. کلا من اینجوریم که هیج مرد نامحرمی بدون روسری من را ندیده ولی این پسر منو نابود کرد با این کارش و الان حس خیلی بدی به بدنم دارم😔

راستش بعد از اون اتفاق دیگه نسبت به همه به شدت بی اعتماد شدم چه پسر چه دختر😢

باشع نمیخوام اصلا انگار میخوام عکستو پخش کنم ن ب جون دخترم بی خیال نخواستم اصلا بای

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

خونه اش همین اصفهانه نه دیگه بعد اون جریان بهش گفتم چرا این کار را کردی و گفت کاری نکردم و بلاک کرد

وآسه ازدواج یعنی منظورم اینه که برای آیندت مشکلی پیش نیومد؟

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
پیج چند تا از دوستاش را دارم بهشون بگم تا ابروش بره؟ واقعا موندم چکار کنم کمی دلم اروم بشه

فقط برو معاینه .

اگ سالم بود دیگه ب هیچکس نزدیک نشو 

اینستا کلا پاک کن .هر فضای اجتماعی توانایی استفاده شو باید داشته باشی. اینستا برای آدم چشم و گوش بسته مناسب نی

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
پیج چند تا از دوستاش را دارم بهشون بگم تا ابروش بره؟ واقعا موندم چکار کنم کمی دلم اروم بشه

بگو