سلام. دختری 30 ساله هستم. از طریق پیج اینستا عاشق پسری شدم. پسری که همیشه در استوری هایش حرف از خدا میزد. خودش شروع کننده بود و در دایرکت چندین بار به من گفت که از خودم عکس برایش بفرستم و میگفت بیا همدیگر را ببینیم. من هم انقدر دوستش داشتم که به او اعتماد کامل کردم و یک روز گفت که بیا خونه ی من حرف بزنیم و من هم چون به او اعتماد کردم رفتم خونه اش😔و اون همان اول لباس های من را به زور در اورد و به من تجاوز کرد و من به شدت شوکه شدم. من دختری بودم که اصلا با هیچ پسری ارتباط نداشتم و ان پسر از سادگی من استفاده کرد😔 الان به شدت افسرده ام و به خودکشی فکر میکنم. به شدت حس انتقام دارم. به نظر شما چکار کنم کمی ارام بشم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
ادم وقتی عاشق کسی میشه انگار کلا عقلش را از دست میده😔من توی ذهنم بهترین مرد دنیا تصورش میکردم
عشق کیلو چنده
تو دادنمیتونستی بزنی؟
بزنی به خل و چلی بپری بیرون
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡