2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اینقدر اعتماد کردم که رفتم خونه اش با هم حرف بزنیم و در مورد هم و هدفها و  شخصیت همدیگر اشنا بشیم و هدفم فقط اشنایی برای ازدواج با اون بود ولی اون بدون کوچکترین حرفی اومد نشست کنارم خودشو چسبوند به من و شوکه شدم😔

واقعیت این که با دست کمی داخل واژن کرد ولی من به شدت مانع ادامه شدم و خیلی وقیحانه گفت چه زوری داری� ...

اسی مورد تو اسمش تجاوز نیست. اسمش ازار جنسی هست که پیگرد قانونی نداره. مگه توی فیلمی چیزی ضبط شده باشه.

سعی کن با کمک مشاوره فراموشش کنی و خودت رو سرگرم کنی

تلخه اما باید قبول کنی که اینجا ایران هست و نمیشه چیزی رو ثابت کرد. خودت نباید میرفتی خونه و باغ و شرکت و جاهایی که میدونی تنهاست.

تازه اگه ازار جنسی رو هم نتونی ثابت کنی، عمل نامشروع که انجام بدی درسته که پسره شلاق میخوره اما خودتم شلاق میخوری

ولش کن قضیه رو

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من اینقدر اعتماد کردم که رفتم خونه اش با هم حرف بزنیم و در مورد هم و هدفها و  شخصیت همدیگر اشنا ...

خون اومد از واژنت اون وقت.

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

یه چرخ تو همین سایت میزدی از سادگی در میومدی

کلا توی مجازی خیلی کم میام  و حتی در واقعیت هم خیلی کم با کسی رفت و امد دارم. بیشتر خونه ام و کارهای هنری سرگرم میکنم خودمو

🤣🤣🤣🤣ببخشیدولی خندم گرف🙄🤣

خو والا اع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منظورم روستاهای دورافتاده س دیدم که میگم

😒😒😒هرکسی بگی اندازه یهودی میدونه فکر میکنی فقط

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

نه اصلا ولی درد داشتم تا یک روز بعدش

دختر انقد ساده هم خوب نیستا

تو ۴ تا رمانم نخوندی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه اصلا ولی درد داشتم تا یک روز بعدش

ی دکتر برو ببین  بکارت از بین نرفته ..

ولی فکر نکنم 

من همیشه حواسم به درس و کتاب بوده و اصلا تو مجازی و اینستا خیلی کم بودم و با کسی حتی دخترها هم چت نم ...

دیگه از اون روز پیگیرت نشده ؟ 

😒😒😒هرکسی بگی اندازه یهودی میدونه فکر میکنی فقط

باشه عزیزم من قصدتوهین نداشتم ببخشید اگه خدایی نکرده ازحرف من ناراحت شدین چون یه خانمی از روستای بدون گاز وامکانات بودبنده خدا تعریف میکردازسادگیشوازاینکه هیچی نمیدونه