2777
2789

تازه دو هفتس خریدم جهیزیمو یعنی هنوزم در حال خریدم همه را جدا جدا خریدم یعنی همزن دوکاره هم کاسه ای هست هم بدون کاسه 

ابمیوه گیری و مخلوط کن 

اب مرکبات گیری 

غذا سازم خریدم 

سرخ کن هم جدا گرفتم هم پلوپزم سرخ کنم داره

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی بخودت داره ولی من شخصا چون از وسیله زیاد خوشم نمیاد و کلافه میشم سعی کردم همه چیو چندکاره بگیرم که جا کمتر بگیره 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

تازه دو هفتس خریدم جهیزیمو یعنی هنوزم در حال خریدم همه را جدا جدا خریدم یعنی همزن دوکاره هم کاسه ای ...

اینایی ک گرفتی چقد شدن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اینایی ک گرفتی چقد شدن؟

قیمت هر کدوم را جدا بهت بگم گلم 

والا هنوز مونده ولی حدودی تا الان دقیق حساب نکردم اما 300 چیز خریدم و هنوزم تکمیل نشده

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
قیمت هر کدوم را جدا بهت بگم گلم   والا هنوز مونده ولی حدودی تا الان دقیق حساب نکردم اما 3 ...

یا خدا

برند خاصین مگه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یا خدا برند خاصین مگه؟

ماشین لباسشویی پاکشوما 

یخچال سوزوکی 

گازم تکنو 

وسایل برقیمم یا دلمونتی برداشتم یا کاخلر  

ماشین لباسشویی پاکشوما  یخچال سوزوکی  گازم تکنو  وسایل برقیمم یا دلمونتی برداشتم ی ...

یخچالم مگه تو گرفتی؟

یخچالم مگه تو گرفتی؟

قرار بود شوهرم بگیره دیگه توافق کردیم من گرفتم سرویس چوب با اون شد و تلویزیون

قرار بود شوهرم بگیره دیگه توافق کردیم من گرفتم سرویس چوب با اون شد و تلویزیون

اها

ایشالا خوشبخت ترین بشی 🤍

اها ایشالا خوشبخت ترین بشی 🤍

ممنون عزیزم

سلام عزیزم 

برای خرید جهیزیه باید از کارشناسای لوازم خونگی معتبر مشورت بگیری چونکه ادما یبار بیشتر جهیزیه نخریدن و تجربه کافی ندارن، فروشگاه لوازم خانگی نظری با سابقه 30 ساله تو حوزه فروش لوازم جهیزیه میتونه بهتر تورو راهنمایی کنه برای خریدت.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.