2777
2789
دیشب گذاشتم الان دیدم چن درصد خود ب خود کم کرده در صورتی ک گوشی قبلیم اینجور نبود

منم s21دارم همین مشکلو داشتم تو تاپیک هام فکر کنم باشه 

تا یک ماهه اول خیلی تو ذوقم خورد 

اگه بخوام زیاد استفاده کنم روزی دوبار شارژ میخواد یا بیشتر 

اگزینوسه داغ میکنه 

والا با سریaهم هیچ فرقی نداره 

منم پشیمون شدم ولی با پولی که داشتم همین میشد 

عادیه که کم کنه 

صفحه رو بزار رو ۶۰ هرتز 

صفحه رو دارک کن 

نور صفحه رو کم کنو

وقتی کار نمیکنی نت رو حتما خاموش کن این خیلی مهمه 

برنامه های پیش زمینه را ببند 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه رو رعایت کردم میگم بنظرت واسه اعلانا نیس ک کم میکنه بعد فروشنده گف هجده ماه گارانتیه گفتم زنگ ...

بزار سر دقیقه ببین با نت خر چند دقیقه خالی میکنه 

برای من هر ۴دقیقه با نت😐

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
شرایطش ندارم دیگ

پس همینو نگه دار تا وقتی پول دستت میاد عوضش کنی

ولی از این به بعد دیگه سمت شیائومی نرو تا وقتی که میتونی باهمون مبلغ سامسونگ بگیری

فقط مراقب باش ال سی دی و دوربینش خیلی زود میشکنه

اگه براش گارد گرفتی یه مدلی بگیر که دوربین رو هم پوشش بده و یه گلس خوب بخر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمایش درصد باتریتو پنهان کن عادت میکنی 

من هر ده مین ی درصد با استفاده ببین عصبی میشم استفاده نکردم شارژ کم کرد

خوبه که 

یعنی هر یک ساعت و ۲۰ دقیقه ۱۰ درصد 

یعنی برای ۱۰۰تا صفر ۱۴-۱۳ساعت نگه میداره 

من هر ۴۰ دقیقه خیر سرش سامسونگه😐

اره والا ولی میترسم گوشی مورد داره

باور کنید عادیه گوشی به چند وقت خودشو با الگوی مصرف شما همگام میکنه 

این گوشی ها به خاطر پردازنده ،دوربین و صفحه و اینا انرژی و شارژ کم میکنن 

نتم که روشن باشه حودش کلیه حتی اگه انتن خونتونم ضعیف باشه زودتر شارژ خالی میشه!!!

به نظر من هر ۱۰ دقیقه ۱درصد کم کنه خوبه بازم میخواهید ببر نشون بده