2777
2789
دیشب گذاشتم الان دیدم چن درصد خود ب خود کم کرده در صورتی ک گوشی قبلیم اینجور نبود

بالاییارو گفتم 

یکیم برنامه سنگینی داشته باشی شارژ رو میخوره

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

حداقل گوشی باید ۸ الهی ۱۲ ساعت شارژ باشه  بعدسم اگه برنامه باز باشه میخوره شارژو  صفحه پ ...

جدا ولی خب این گوشیا میگن نمیخاد چن ساعت باشه بخاطر باطری جدیدشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا ولی خب این گوشیا میگن نمیخاد چن ساعت باشه بخاطر باطری جدیدشون

اره همه اینایی ک گفتم باید رعایت بشه ت گوشی وگرنه گوشی زود خراب میشه

بنظرم عوض کن سامسونگ بگیر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شیائومی خیلی بهتره فقط باید شانس داشته باشی خراب نشه من که قبلا سامسونگ داشتم میگم شیائموی خیلی بهتره چندین بار از ارتفاع بدون گلس افتاده چیزی نشده تا حالا خراب نشده

ادیت ها خفنی داره گالریش فضای دوم کنترل تلویزیون... کولر .... 

🎀

اره همه اینایی ک گفتم باید رعایت بشه ت گوشی وگرنه گوشی زود خراب میشه

من همه رو رعایت کردم میگم بنظرت واسه اعلانا نیس ک کم میکنه بعد فروشنده گف هجده ماه گارانتیه گفتم زنگ بزنم بشون بگم یا نه

من همه رو رعایت کردم میگم بنظرت واسه اعلانا نیس ک کم میکنه بعد فروشنده گف هجده ماه گارانتیه گفتم زنگ ...

ن اعلان ربطی بهش نداره فوری‌ ببر پیشه فروشنده همراه با گارانتیش

بگو جریان اینه

گوشیو دیشب گذاشتم حالا اومدم تا چن درصد کم کرده 

ی برنامه داره که حافظه شو گرفته برای همین 

وگرنه خیلی شارژ خوبی داره اون اول هاش ۲۰دقیقه ای برای منو شارژ میکرد الان ی ساعت

🎀