2777
2789
بعد، زعفرونی، روغنی، ربی، چیزی نمیخواد؟! همین فقط ماهیچه و سیر و هویج و نمک با یکم آب؟! خدا بگم چی ...

😂😂😂 اره ببخش اسی جان

نه نمیخاد همونجوری با برنج یا خالی بخور با نون چون خیییلی مقوی هست. نوش جوون🙃😋😜

کینه ای چطور؟

نه کینه رو معمولا اهل تسنن دارن ! ( نریزید سرم دیگه از قدیم بوده 🤷🏻‍♀️ ) ولی اخلاقای خاصی دارن ک فقط خودشون با خودشون کنار میامپن . با احترام باید بگم من اصلا دوس ندارم هیچ تعاملی باهاشون داشته باشم 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک چیز نفهمیدم پشت پلک چی نداره؟ 

دیدی ارایش میکنن پشت پلک بیشتریا یه خط اضافه دارن و تویه گودی هس چشاشون.. اینا اونو ندارن مث ژاپنی ها... اما دورگه هاشون ک مثلن مادرشون یا پدرشون یکیشون خاوری هستن و دیگری نیس بچه هاشون خداییش خیییلی ناز و خواستنی میشن 

آره خاوری ها خیلی دلسوز و خیلی با صداقت هستن اهل خیانت نیستن 

خودت خاوری هستی؟! آخه صفات بارزی رو ک گفتی تعریف بود !! اتفاقا سر بیرحمی بشه خیلی بیرحم میشن !! ما دوسال همسایمون بودن همش خونمون بودن متوجه اخلاقیاتشون شدیم

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
😂😂😂 اره ببخش اسی جان نه نمیخاد همونجوری با برنج یا خالی بخور با نون چون خیییلی مقوی هست. نوش جوو ...

عزیزم اینی که شما میگید ماهم درست میکنیم بااین تفاوت که بجای سیر و هویج ،،پیازو هل که از وسط بازش کردیم میندازیم واقعا خوشمزه و مقویه 

خدایا شکرت