2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اختلاس میکنن؟

😅 منظورشون نژاد خاوری هست نه فرد مورد نظر کانادا نشین

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حساس 

قانونمند 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

همه شون اینجوری نیستن ولی بیشترشون خصلت اای خوبی ندارن 

شاید الان خورده بشم با این حرفی که زدم 

بیان بگن تو یک نفر رو دیدی و قضاوت کردی 

ولی نه اینجوری نیست مادرم و فک و فامیلش خاورین وای نگم ازشون 

کینه ای 

لجباز 

جزوه بارز ترین خصلت هاشون هست 

یک نمونه میگم تا بفهمی 

عموهای مامانم یک ماشین بهشون ارث رسید 

لجبازی کردن و نفروختن با اره برقی از وسط نصفش کردن 🤦‍♀️دادن ضایعاتی 😅

همه شون اینجوری نیستن ولی بیشترشون خصلت اای خوبی ندارن  شاید الان خورده بشم با این حرفی که زدم ...

شوخی میکنی!! من یک خواستگار دارم اصالتا تربتیه ولی نمیدونم چرا به نظرم خاوری هم هست اما خودش نمیگه چیزی 

ببخشید با خانماشون یعنی همسراشون چجورین؟

خیلی سرد رفتار میکنن 

تمام کارهای خونه و همه چیز رو وظیفه زن میدونن 

مثلا خالم میره بیرون سرکار پرستار دوتا سالمنده شب ها هم سر کاره فقط سه چهار ساعت طرف بعدازظهر میاد خونه شوهر خالم که از صبح تا شب تو خونه بیکار هست همون ظرف اایی که غذا میخورن رو نمیشورن خالم از سرکار میاد خونه تمیز کنه ،لباس بشوره ،غذا درست کنه،ظرف هم بشوره و ...

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز