2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی با خانواده نامزد منم حرف میزنم فوق العاده ان برای خودشون که بهتر از خودشون نیس اینقدر که هوای ه ...

صد و یک رحمت به تربتی ، خاوریا عقده این

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

خاوری چه نژادی هست

من نشنیدم 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
با خانماشون چجورین؟ لجباز و کینه ای ک بهم اثبات شده هست

یک ضرب المثل هس میگه کوچه روشن کن و خونه خراب کن دییقا همینن ، اصلا تو خونه اخلاقشون با زناشون خوب نیس 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

ای وای اینام مامانش سه تا خواهرن همیشه همینو میگه با هم خوبن فک کنم خب

نه بابا الان مامانم ویک خالم با خاله کوچیکم چندین ساله قهرن 

مامانم و اون خاله دیگم هم سالی یکبار همدیگه رو نمیبینن

ولی همیشه اینو میگن که همه فکر کنن اینا با هم خوبن 

اصلا این اخلاقشونه که خوشونو خانوادشونو خوبه نشون بدن حالا اگر تو خانواده با هم خوب هم نباشن ولی جلوی بقیه اینجوری میگن 

حالا انشاالله که واسه شما خوب باشن 

بربری

بربری چیه دیگه

بربری اسم نونه 😐

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
خوب اسم نون رو از همین نژاد برداشتن 🤣🤣🤣🤣

واقعا

واسه کدوم شهرها هستن اینی ک میگی