2777
2789
😂😂😂😂

چیشد😕

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر مشهد

عه من چهار سال مشهد بودم ولی ندیدم حتی اسمشونم نشنیدم 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
تو مشهد مخصوصا سمت طلاب خیلییییییزیادن یکم شبیه افغانی هان

آها

مرسی عزیزم

نه بابا الان مامانم ویک خالم با خاله کوچیکم چندین ساله قهرن  مامانم و اون خاله دیگم هم سالی یک ...

والا من خاوری دیدم اینقدر با هم خوبن هوای همدیگه رو دارن و دلسوزن  تو دیدی نمیشه بگی همشون یک جوره من شوهر خالم خاوریه ببینی چقد مثل پروانه به دور خالم میچرخه 

شوخی میکنی!! من یک خواستگار دارم اصالتا تربتیه ولی نمیدونم چرا به نظرم خاوری هم هست اما خودش نمیگه چ ...

عزیزم همه جا خوب و بد دارن اما بعضی جاها حرفشون بیشتره ب قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند.. خاوری ها خیلی لجبازن ولی ادمای بدی نیست بنظر من... امااااا از طایفه تربتی کمی بترس😂 ب تربتیا بر نخوره اما به چیزایی معروفن ک نگووو.. من خودم هم فامیل تربتی نزدیک داریم هم 15 سال باهاشون زندگی کردم تو شهرشون جلو روت خیییلی خوبن اما از پشت بهت ضربه میزنن. هر چن همه جا گفتم خوب و بد داره اما این طایفه بین خراسانی ها مشهورن..یه ضرب المثل هست میگه تربتی افعی ب دوش،، افعی رو ول کن، تربتی ره بکوش😂 بیشتر تحقیق کن. خوشبخت بشی گلم🌸

شما اگر پیام اول منو بخونید نگفتم همشون 

پس الان خودت  نژاد خاوری داری چون مادرت بوده ولی من اینو قبول دارم عصبین و من دیدم اینقد خواهر برادر ها هوای همو دارن یکی مشکل مالی پیدا کنه زود پول میدن اگه یک نفرشون یک مدت نبینن دور هم جمع میشن دعوتش میکنن که من این خصلت هارو تو نژاد های دیگه ندیدم 

پس الان خودت  نژاد خاوری داری چون مادرت بوده ولی من اینو قبول دارم عصبین و من دیدم اینقد خواهر ...

بله دارم هیچوقت انکارش نکردم و نگفتم من بی عیب و نقصم 

بله شما دیدین در این شکی نیست

ولی طرف اینا از این خبرها نیست فقط در حد حرفه 

ولی طرف همسرمو میبینم  که چطور هوای همو دارن  که یک هزارمش هم اونا ندارن فقط حرفشو میزنن

بله دارم هیچوقت انکارش نکردم و نگفتم من بی عیب و نقصم  بله شما دیدین در این شکی نیست ولی طرف ...

آره هر نژادی خوب بدش داره تو بهترین نژاد بری ببینی بازم بدی هارو داره

همه شون اینجوری نیستن ولی بیشترشون خصلت اای خوبی ندارن  شاید الان خورده بشم با این حرفی که زدم ...

وای چ بی عقل بودن

ماشینو میفروختن پولشو تقسیم میکردن چ کاریه ک با اره برقی نصفش کردن بیشتر ب عقلشون شک کردم 

لایک نکن خیرشو ببینی