2777
2789
بله دارم هیچوقت انکارش نکردم و نگفتم من بی عیب و نقصم  بله شما دیدین در این شکی نیست ولی طرف ...

اینایی ک شما گفتی گلم برمیگرده ب تربیت خانوادگی هر کس..تربیت خانواده خیلی تاثیر در اخلاق و رفتارداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه جا خوب و بد دارن اما بعضی جاها حرفشون بیشتره ب قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند. ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم خوشبخت بشین🌹 با حرفتون موافقم اره خواستگار من پدربزرگ مادربزرگاش تربتی بودن خودش و مامان باباش اما متولد مشهدن نمیدونم والا مگر دورو باشن و متظاهر که امیدوارم اینجوری نباشه

والا من خاوری دیدم اینقدر با هم خوبن هوای همدیگه رو دارن و دلسوزن  تو دیدی نمیشه بگی همشون یک ج ...

اینام با هم خیلی خوبن هوای همو دارن ولی یکم نگران شدم از حرفایی که کلا هست میترسم واقعا سرد و بی احساس باشن و برای خانمشون اهمیت قائل نشن

ممنون عزیزم انشالله شما هم خوشبخت بشین🌹 با حرفتون موافقم اره خواستگار من پدربزرگ مادربزرگاش تربتی ب ...

فدات🌺🌺..انشالا ک خوبشو خدا نصیبت کنه عزیزم❤.. همه جا خوب و بد داره..و ب تربیت خانواده هم خ بستگی داره .. تحقیق کن چون یه عمر زندگیه، ببین چطور تربیت شده این خ بنظر من مهمه. 

ببخشید، گوشت تو شیشه بنداز یعنی چطوری؟

🤣🤣🤣

ما برای خانومی که تازه زایمان کرده یک تیکه ماهیچه میشوریم میندازیم تو شیشه یکی دوتادحبه سیر هم میندازیم بعضی ها مخلفات دیگه ای هم میریزن مثل یک تیکه هویج و ..

بعد دردحد خیلی کم نصف استکان آب میریزیم داخل شیشه 

بعد یک قابلمه آب میکنیم شیشه رو میذاریم تو قابلمه

شاید حدودا ۵ یا ۶ ساعت طول بکشه اون گوشت داخل شیشه کامل پخته بشه 

وقتی پخت درش میاریم یکم نمک میزنیم یا با یکم دمی یا همینحوری میدیم بخورن 

البته برای خانومی که تازه زایمان کرده روزی حداقل یک وعده میدیم

فدات🌺🌺..انشالا ک خوبشو خدا نصیبت کنه عزیزم❤.. همه جا خوب و بد داره..و ب تربیت خانواده هم خ بستگی د ...

مرسی عزیزم دقیقا خانواده که خیلی خوبن به نظر ولی من هنوز خیلی رفت و امد نکردم 

شرقی هست چهرشون 

عزیز اگر فقط چشماشون ریزه خاوری نیسن.. چون تربت و نیشابور شبیه خاوری هستن اما فقط شبیهن و از اون طایفه نیسن.. اگر پشت پلک ندارن و چشماشون کشیده هس و بینی پهن و ببخشید پخش دارن اره خاوری هستن.. وگرنه فقط شبیهن

فدات🌺🌺..انشالا ک خوبشو خدا نصیبت کنه عزیزم❤.. همه جا خوب و بد داره..و ب تربیت خانواده هم خ بستگی د ...

منم بابت همین که یک عمر زندگیه خیلی نگرانم مرسی بازم از دعای خیرتون🙏🏻❤️

منم بابت همین که یک عمر زندگیه خیلی نگرانم مرسی بازم از دعای خیرتون🙏🏻❤️

قربونت برم نگران نباش عزیزم انشالا ک هرررچی خیر هس قسمت شما و همههه دخترای دم بخت بشه. ❤😘آمین🌹