2777
2789
اینام با هم خیلی خوبن هوای همو دارن ولی یکم نگران شدم از حرفایی که کلا هست میترسم واقعا سرد و بی احس ...

من چیزی که تو فامیل دیدم خیلی تلاش میکنن پول در بیارن و الان همشون دکتر و وکیل شدن از بس تلاش کردن اصلا حروم خوری نمیکنن و وفادارن به همسرشون من 1 هفته باخانواده رفتیم خونشون  خیلی هوای خانمشون دارن حامله باشن نمیزاره بلند شه الان خالم صبح تا شب خونس شوهرش سرکاره شوهره میاد از سرکار ظرفهای که زنش کثیف کرده رو میشوره خونه رو مرتب میکنه شوهرش هی دنبال وام اینهاس تا خونه رو بزرگتر کنه ولی بازم میگم هر نژادی خوب و بد داره نمیشه واسه همشون یک نسخه پیچید الان نژاد خودت صد در صد بدی هایی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اگر فقط چشماشون ریزه خاوری نیسن.. چون تربت و نیشابور شبیه خاوری هستن اما فقط شبیهن و از ا ...

بینیش اره بزرگ بوده چشماشم ریز هست خانواده پدریش اینجوریه همه چهره هاشون 

نه بابااا.. تو شیشه ترشی تمیز بشور بزار😅

بعد، زعفرونی، روغنی، ربی، چیزی نمیخواد؟!

همین فقط ماهیچه و سیر و هویج و نمک با یکم آب؟!

خدا بگم چیکارت نکنه ، وسط موضوع اسی ،ما کلاس آشپزی راه انداختیم🤦😂

بعد، زعفرونی، ربی، چیزی نمیخواد؟! همین فقط ماهیچه و سیر و هویج و نمک با یکم آب؟! خدا بگم چیکارت نک ...

نه عزیزم 

اینو ما هم برای زن زائو درست میکنیم 

گوشت رو میندازیم تو شیشه یه حبه سیر و یه تکه هویج میندازیم بوی زخم رو بگیره یه کوچولو هم آب اضافه میکنیم 

درشو می‌بندیم میندازیم تو قابلمه تا شیره ی گوشت جدا بشه بعد اون شیره رو میدیم زن زائو بخوره 

خیلی خوشمزه س 

من چیزی که تو فامیل دیدم خیلی تلاش میکنن پول در بیارن و الان همشون دکتر و وکیل شدن از بس تلاش کردن ا ...

اون که صد در صد اما خب حرفا بی تاثیر نیست روی ادم من از نامزدم خیلی خوبی دیدم ولی خب بعضی وقتا متاسفانه همه چیزو خراب میکنه اما در کل بخوام بگم خیلی صادق هست خیلی هم دلسوز اما بی نهایت کینه ای و لجباز که ادمو میترسونه