2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سرد رفتار میکنن  تمام کارهای خونه و همه چیز رو وظیفه زن میدونن  مثلا خالم میره بیرو ...

من شنیده بودم باز با خانوادشون خوبن حتی کلا خواستگارم خیلی با خانوادش خوبه که اینم گویا اشتباهه 

ای خدا چقد سخت چقد خودشونو خوب نشون میدن

خیلی یک نمونش مامان خودم وقتی باهاش صحبت کنی میگی از این آدم بهتر نیست تو دنیا 

ما سه تا خواهریم اون دوتا خواهرام ۳ تا زایمان کردن من ۲ تا هممون هم سزارین 

باورت میشه برای هیچ کدوممون نیومده که بگه شما مردین یا زنده این ولی تا دلت بخواد توقع داره همین ماه پیش آپاندیسشو عمل کرده ۴۰ روزه خواهرم بنده خدا داره جمعش میکنه هنوز از جاش بلند نشده 

هر روز میگه برام کاچی درست کن ،گوشت تو شیشه بنداز ،معجون برام بگیرین دلم به حال بیاد 

بعد یک روز که آبجیم نبوده خونشون تلفنو برداشته به کل فک و فامیل زنگ زده که یک نفرشون نیومده منو جمع کنه 

حالا کسی از من توقع نداره خداروشکر چون تازه زایمان کردم همین که خودمو جمع کنم کار کردم 

ولی ماشاالله اینقدر مامانم خوبه از طرف خانواده پدری همه باهاش قطع رابطه کردن 

باورت میشه من زایمان کردم یک زنگی نزد احوال خودمو بچم رو بگیره توقع داره همش دیگران بهش زنگ بزنن و سراغشو بگیرن انگار ننگ داره براش این زنگ بزنه بس که مغروره 

من شنیده بودم باز با خانوادشون خوبن حتی کلا خواستگارم خیلی با خانوادش خوبه که اینم گویا اشتباهه  ...

همه شون رو نمیشه با یک چشم دید 

ولی من این خاوری هایی که دوروبرم بودن رو یکی درست و حسابی توش نبود 

خیلی یک نمونش مامان خودم وقتی باهاش صحبت کنی میگی از این آدم بهتر نیست تو دنیا  ما سه تا خواهر ...

عزیزم قدم نورسیده مبارک 

با این توصیفایی که شما میکنی واقعا اخلاقای خاصی دارن پس چرا نمیگن خاورین من نمیفهمم اخه چشماشون مشخصه ولی نمیگن

خیلی یک نمونش مامان خودم وقتی باهاش صحبت کنی میگی از این آدم بهتر نیست تو دنیا  ما سه تا خواهر ...

اره توقعاتشون به نظر من اینام زیاده و میدونی کینه ای هست خودش میگه الهی خدا به من پس صبر بده نمیدونم چیکار کنم واقعا

عزیزم قدم نورسیده مبارک  با این توصیفایی که شما میکنی واقعا اخلاقای خاصی دارن پس چرا نمیگن خاو ...

مرسی عزیزم 

نمیدونم چرا نمیگن خاورین 🤦‍♀️

ماهم برای داداشم رفتیم خواستگاری مامانم برداشت گفت ما بلوچیم 😳ما هممون همینجوری موندیم 

به قول شما مشخصه که خاوری هستن 

بعد اومدیم بیرون گفتیم چرا اینجوری گفتی گفت بذار ازمون حساب ببرن 🤦‍♀️🤦‍♀️

وقتی با خانواده نامزد منم حرف میزنم فوق العاده ان برای خودشون که بهتر از خودشون نیس اینقدر که هوای همو دارن ولی نمیدونم با من چجوری خواهند بود در آینده چون توصیفای خوبی از تربت و خاوری نشنیدم

مرسی عزیزم  نمیدونم چرا نمیگن خاورین 🤦‍♀️ ماهم برای داداشم رفتیم خواستگاری مامانم برداشت گفت ...

اره دقیقا اینام تا مدت ها نگفتن تربتین گفتن مشهدیم والا چی بگم منم از چهرشون فهمیدم اما چیزی نگفتم 

وقتی با خانواده نامزد منم حرف میزنم فوق العاده ان برای خودشون که بهتر از خودشون نیس اینقدر که هوای ه ...

مامان منم میگه به دنیا بگردین به خوبی ما سه تا خواهر پیدا نمیکنید خودشو خاله هامو میگه 🤦‍♀️ اینقدر از خود راضی 

مامان منم میگه به دنیا بگردین به خوبی ما سه تا خواهر پیدا نمیکنید خودشو خاله هامو میگه 🤦‍♀️ اینقدر ...

ای وای اینام مامانش سه تا خواهرن همیشه همینو میگه با هم خوبن فک کنم خب