2777
2789
نه کینه رو معمولا اهل تسنن دارن ! ( نریزید سرم دیگه از قدیم بوده 🤷🏻‍♀️ ) ولی اخلاقای خاصی دارن ک ف ...

میگم خودشون با خودشون عالین عالی ولی نمیدونم دیگه با بقیه چجورین

خودت خاوری هستی؟! آخه صفات بارزی رو ک گفتی تعریف بود !! اتفاقا سر بیرحمی بشه خیلی بیرحم میشن !! ما د ...

من نه ولی دیدم شوهر خالم خاوریه و شوهر عمم و زن عموم خاورین ولی اینقد با هم خوبن حالا مثلا خانواده شوهرم خاوری نیستن همدیگه رو نمی بینن اگه یکی پیشرفت کنه باهاش بد میشن باخودم گفتم چرا اینجورین ولی بازم میگم همه نژاد ها خوب و بد داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد، زعفرونی، روغنی، ربی، چیزی نمیخواد؟! همین فقط ماهیچه و سیر و هویج و نمک با یکم آب؟! خدا بگم چی ...

من‌حداقل هفته ای یکبار برای بچه هام درست میکنم فقط یک قطره اب هم نمیزارم توش باشه اگه آب داشته باشه که با آبگوشت فرقی نداره خود گوشت عصاره داره همون میشه شیره گوشت که متکی و خوشمزه س....یک حبه سیر یک پیاز کوچولو درسته یک کم نمک و گوشت....شیشه ش کوچیک و در فلزی باشه و گبه صورت ایستاده تو قابلمه ید کتری بزارین اگه شناور باشه با گرما سرش هرز میشه و از آب های قابلمه میره داخلش و بی مزه میشه

عزیزم اینی که شما میگید ماهم درست میکنیم بااین تفاوت که بجای سیر و هویج ،،پیازو هل که از وسط بازش کر ...

اره گلم مواد داخلش رو هر کی سلیقه ای میزاره اما مهم اصلشه ک با مقدار خ کم اب و بخار پخته میشه و مقویه😉

خودت خاوری هستی؟! آخه صفات بارزی رو ک گفتی تعریف بود !! اتفاقا سر بیرحمی بشه خیلی بیرحم میشن !! ما د ...

اره بی رحمن انگار نمیدونم اگر ناراحت بشن اصلا دیگه اون ادم سابق نیستن البته بازم میگم نمیدونم دقیقا خاوری هست نامزدم یا نه 

من نه ولی دیدم شوهر خالم خاوریه و شوهر عمم و زن عموم خاورین ولی اینقد با هم خوبن حالا مثلا خانواده ش ...

اره برا رفتو آمد بگی آره دقیقا خیلی رفت و امدشون خوبه ! خیلی هم باهم خوبن . اگه از نظرت این خوبی هم ک خب اره ! ولی ربطی به صافتی ک گفتی نداره ! منم دیدم همش باهم در رفتو امدن . ولی خدا نکنه اون رگ مخصوصشون باد کنه 😑😑😑😑😑

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
من نه ولی دیدم شوهر خالم خاوریه و شوهر عمم و زن عموم خاورین ولی اینقد با هم خوبن حالا مثلا خانواده ش ...

خداروشکر که خوبن انشالله همه خوب باشن بله حرفتونم درسته همه جا خوب و بد داره درصدا متفاوته فقط که متاسفانه باعث برداشت اشتباه میشه

اره بی رحمن انگار نمیدونم اگر ناراحت بشن اصلا دیگه اون ادم سابق نیستن البته بازم میگم نمیدونم دقیقا ...

من میگم وقتی ناراحت بشن  عصبی میشن اینو قبول دارم ولی آدم بکشن یا کتک بزنن نه ولی من چیزی دیدم خیلی با صداقتن یعنی خالم میگه یک ذره کوچیک تو دلش پهنون نمیکنه اهل خیانت نیستن ولی از کسی ناراحت بشن یک جورایی کینه ی میشن ولی حلال خورن دزد اینها نیستن اینهارو  من میدونم الان نگاه کنی هر نژادی یک چیزهایی داره الان شخصا من از تربتی اصلا  خوب نشنیدم حالا معذرت میخام به تربتی ها بر نخوره 

یعنی چ مدلیه مژه هاشونم کمه انگار شرقیه بینیشون ولی پخشه بزرگ خیلی نیس کوچیکم نیس 

اره تقریبن همینجوری هس ک میگی بینی پخشه و اون استخون بالایه بینی برای بیشتریاشون دیده نمیشه فک میکنی اون استخونو ندارن.. البته اگر دورگه باشن اینجوری نیست و برعکس خیلی خوشگل و بانمکن