2777
2789
عنوان

توروخدا من جزشما نمیتونم ب کسی بگم

233 بازدید | 18 پست

جوابمو بدین خستم درموندم شوهرم بشدت بداخلاق غرغرو هرچی تحمل میکنم باز یگاری میکنه بیشتر صبرمو ب تهش برسونه ینی جواب تحملای منو با زجر بیشتر جواب میده میدونین چطور میگم؟؟ بچه ننس مشگلم خانواده دوستیشه یجاهایی بخاطر بجهام کنار اومدم اما گاهی دیگه زیادی توقع داره یجا گلایه میکنم ینی دعوا روشروع میکنه بدوبیراه میگه امشب من زن پا به ماهش میگه تو سگی تو روانی ای هرکی جای من بود طلاقت میداد منم گفتم غلط کردی یه بچه دیگم ازمن خواستی حالام خودمو دوتابجهام بجم ک دتیااومد میرم خرجیشونو بده منم میرم هرکیو دوس داری بگیز هرجی با کارای عجیبش کنار میام هیجی ته خطم جیکارکنم ب خانوادم بگم از خداشه بگم بیاد غرغر کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر نبینن این خانواده ها که فقط مشکل سازن من دقیقا امروز سر مامانش دعوامون شد خدا حقمو ازشون بگیره 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
خیر نبینن این خانواده ها که فقط مشکل سازن من دقیقا امروز سر مامانش دعوامون شد خدا حقمو ازشون بگیره&n ...

نمیگیره نمیدونم جرا نمیدونم ب کدامین گناه هیجدقت گلایه نکردم از خدا اما دبگه تهشم

تو هم زیاد باهاش کل کل می کنی.بی محلی کن دیگه.سر یه چیزی که درست نمی شه چرا می جنگی؟ بیخیالش باش.

نمیدونم بخدا هرچی گذشت میکنم نمیبینه ب کی بگم دردمو تا ۱ شب خونه مامانم میمونم ک اقا بیاد از خونه ننش 

به نظرم به مشاور مراجعه کن این مسئله یه مقدار تخصصیه اگر راه اومد اونم ببر ترجیحا هم بهش بگو« من زندگیمون رو‌ خیلی‌دوست‌ دارم میشه بیای که همین چندتا نقطه سیاه هم از بین ببریم» یه همچین چیزی

به نظرم به مشاور مراجعه کن این مسئله یه مقدار تخصصیه اگر راه اومد اونم ببر ترجیحا هم بهش بگو« من زند ...

دوسال پیش رفتم گفت اینقد بی محبته واقعا نمیتونی بعد اون اینقد زندگیم داغوت بود از نظر روانشناسه جند بار بهم پیام داد ک زندگیتون در جه حاله😭

دوسال پیش رفتم گفت اینقد بی محبته واقعا نمیتونی بعد اون اینقد زندگیم داغوت بود از نظر روانشناسه جند ...

اگر از مشاور هم نتیجه نمیگیریم پیشنهاد میکنم کم کم به جدایی و بحث حضانت فکر کنی ولی بازم عجله نکن یکبار تنهایی برو مشاور دوباره با اونم مشورت کن این مسئله کمی نیست که بخوای ساده ازش بگذری

اگر از مشاور هم نتیجه نمیگیریم پیشنهاد میکنم کم کم به جدایی و بحث حضانت فکر کنی ولی بازم عجله نکن یک ...

بخدا همشون بچه ننه بودن اما کم کم داداشش دیگه دارن میرن سمت زناشون اما مال من همون بوده ک بوده قبل بارداریم هزارجور کارا برای دلبری انجام دادم نتیجش فقط شب بود و بس روز هیجی ب حالم تغیر نمیکرد این مرد نمیدونم جیکارکنم

2790
2778
2791
2779
2792