2777
2789
عنوان

توروخدا من جزشما نمیتونم ب کسی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 18 پست
اگر از مشاور هم نتیجه نمیگیریم پیشنهاد میکنم کم کم به جدایی و بحث حضانت فکر کنی ولی بازم عجله نکن یک ...

نمیاد دوسال پیشم روانشناسه گفا باید بیاریش باهاش حرف بزنم قبول نداره میگا مقصر منم توتمام مشکلاتمون خیلی خستم خیلی دیگه نمیکشمر

بخدا همشون بچه ننه بودن اما کم کم داداشش دیگه دارن میرن سمت زناشون اما مال من همون بوده ک بوده قبل ب ...

همین هم یه قدم مثبته ممکنه شماهم بعضی جاها زیاده روی کرده باشید الان جو رابطه متشنجه هردو یکم منفی نگر شدید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوامون بخاطر این بود ک میگم ببین من زایمانم نزدیگه خونت بیشتر باش کفری میشه

همه ی تاپیک هات از شوهرته...خدا بهت صبر بده گلم...اینهمه استرس و ناراحتی برای بچت سم هست...خدای نکرده بچه ت از اینهمه فشار عصبی رفلاکسی میشه و بازم مشکلاتش گردن توعه...عزیزدلم یکم آروم باش و به خودت و بچت رحم کن...انشاالله نی نیت رو سالم بغلت بگیری.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
همه ی تاپیک هات از شوهرته...خدا بهت صبر بده گلم...اینهمه استرس و ناراحتی برای بچت سم هست...خدای نکرد ...

گاهی خودمو نفربن مبکنم کاش من قبل بجهام نابود شده بودم این بجها دنیا نیومده بودن ک زجر بکشن