2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرت دلیلش چیه؟ من فکر میکنم هوش و استعدادش رو نداشتم

اونایی که سهمیه دارن حق مارو میخورن🤣حلالشون نمیکنم😪کساییکه سهمیه ۲۵ درصد دارن رتبشون تقسیم بر ۲۰ میشه فک کن اگه بشی ۸۰ هزار تقسیم بر ۲۰ میشه ۴ هزار👩‍🦽

اونایی که سهمیه دارن حق مارو میخورن🤣حلالشون نمیکنم😪کساییکه سهمیه ۲۵ درصد دارن رتبشون تقسیم بر ۲۰ م ...

اره دوست خودم رتبه ۲۵ هزارش شد ۸۰۰ سهمیه ۲۵ درصد 

ولی بازم ربطی به ما نداره ما اگه رتبه زیر ۵ هزار بیاریم خب میتونیم بریم یه رشته خوب ولی نمیاریم درحالی که خیلیا بدون سهمیه میارن 

اره دوست خودم رتبه ۲۵ هزارش شد ۸۰۰ سهمیه ۲۵ درصد  ولی بازم ربطی به ما نداره ما اگه رتبه زیر ۵ ...

اونام بچه های سمپادیو تیزهوشانن  درصد کمی از بچه ها جز مدرسه های عادی هستن 

ولی واقعن من یکی استعداد درس خوندن داشتم نمیدونم چرا هر چی میخونمو تلاش میکنم نمیشه

اونام بچه های سمپادیو تیزهوشانن  درصد کمی از بچه ها جز مدرسه های عادی هستن  ولی واقعن من ...

آره بعضیا واقعا هم منابع خوبی داشتن هم پایه قوی داشتن و هم هوش زیادیییی

منم واقعا موندم تو هیچ امتحانی جز کنکور شکست نخوردم همیشه هر وقت برای امتحانی تلاش کردم موفق شدم حتی رفتم مدرک زبان گرفتم راحت نمره آوردم کنکور تنها ضعف من تو زندگی بود💔😔

هعی رفیق🥺💔 خیلی خوب درکت میکنم جوری شدم که وقتی میرم مراکز درمانی این دانشجوهای رشته های تاپ رو م ...

خیلیی بدههه

اینا به کنار اون امیدی که خانواده بهت داشت و ناامیدشون کردی 😫 

حرفو حدیث فامیل😪💔

دقیقا من له شدم از بعد کنکور شبی نبود که آرزوی مرگ نکنم😔💔

بخدا منم دقیقا مثل تو 

امیدم به امسال بود اونم بدجور تر زدم از درون دارم نابود میشم جرعت ندارم ظاهرمم چیزی نشون بدم😔

بخدا منم دقیقا مثل تو  امیدم به امسال بود اونم بدجور تر زدم از درون دارم نابود میشم جرعت ندارم ...

انشاالله نتیجه خوبی بگیری

این تخمین رتبه به من رتبه خوبی داد تو هم امتحان کن ببین چطوریه شاید واقعا معجزه شد امسال برامون😔💔

البته من دیگه امسال کنکور ریاضی دادم🫠💔

انشاالله نتیجه خوبی بگیری این تخمین رتبه به من رتبه خوبی داد تو هم امتحان کن ببین چطوریه شاید واق ...

قربونت برم توم همچنین♥️

اره امتحانش کردم فقط امیدم به معدله امیدوارم امسال دیگه راحت شیم