2777
2789

بسی سخت 

معنی اسمم میشه مروارید 🌱margaret🌱دختردار که شدید روزی هزار بار در گوشش آهنگِ "یه دختر دارم شاه نداره" را بخوانید؛اتاقش را پر کنید از خرس و قلب هایِ شکلاتی ..هرروز ببوسیدش و هر از گاهی حرفِ اولِ اسمش را با گلِ رزِ قرمز در جعبه ای بچینید...آنقدر مهم بودنش را تاکید کنید که خودش هم به این باور برسد ،که فقط زمانی جنسِ مخالف را واردِ زندگی اش کند که آن بخش از نیازِ محبت هایِ دخترانه اش را فقط او بتواند تامین کند..متوجهید چه میگویم؟!حیف است احساس دختری را که با جان و دل بزرگش کرده اید ، یک غریبه که هنوز از راه نرسیده با چند خرس و شکلات و پاستیل دست خورده کند !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسا خیلی سخته

از همون اول سال تحصیلی شیمی فیزیک ریاضی زیست رو سعی کن خوب خونی

سال دهم معمولا همه یه دفعه افت تحصیلی دارن مثلا کسی که نهم معدلش ۱۹ بوده سال دهم میشه ۱۶ چون جدی نمیگیرن و درسا سخته

از دهم شروع کن تست بزن 

ریاضی پایه 

فیزیک پایه 

شیمی پایه 

همرو دقیق بخون 

فرمول ها یادت نره 

بنی هاشمی بگیر برا امتحان ها 

با معلم خودت نتونستی ارتباط بگیری یادت بده ویدیو اموزشی ببین

معنی اسمم میشه مروارید 🌱margaret🌱دختردار که شدید روزی هزار بار در گوشش آهنگِ "یه دختر دارم شاه نداره" را بخوانید؛اتاقش را پر کنید از خرس و قلب هایِ شکلاتی ..هرروز ببوسیدش و هر از گاهی حرفِ اولِ اسمش را با گلِ رزِ قرمز در جعبه ای بچینید...آنقدر مهم بودنش را تاکید کنید که خودش هم به این باور برسد ،که فقط زمانی جنسِ مخالف را واردِ زندگی اش کند که آن بخش از نیازِ محبت هایِ دخترانه اش را فقط او بتواند تامین کند..متوجهید چه میگویم؟!حیف است احساس دختری را که با جان و دل بزرگش کرده اید ، یک غریبه که هنوز از راه نرسیده با چند خرس و شکلات و پاستیل دست خورده کند !

درسا رو نزار انباشته شه 

برا شیمی و فیزیک و ریاضی مدامممم و پیوسته سوال حل کن و تست بزن 

نگو دهم استراحت میکنم از 11 شروع میکنم 

ریاضی فوق العاده پیوسته هست یعنی اگ ی درس عقب بمونی بعدش کارت حسابی گیر میفته 

تحت تاثیر بچه ها قرار نگیر مخصوصا اونایی ک ازمون میدن میان چسناله سرت تو کار خودت باشه 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆