2777
2789
عنوان

زود پز ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 44 پست

فکر کردم برا خودم ناراحت شد شروع کرد فحش دادن که وای بمیری الان مهمونام میان زندگیمو گند زدی

منم بغضم ترکید رفتم دستمو گرفتم زیذ آب سرد اون همچنان نگران مهموناش بود

بعد تازه رفت یه دستکش آورد با پارچه گفت وایسا تمیز کن کلی هم به خودش فحش داد که چرا منو آورده 

حالا من دستم سوخته بود تو دستکش پلاستیکی همه جا هم زرد شده بود چرب چرب تمام آب سوپ رفته بود تو کابینتش کابینتو خالی کردم ظرفاشو شستم تمیز کردم گازو هود و کف آشپزخونه رو تمیز کردم آخر کار 200تومن بهم داده میگه اینم حقت نبود زندگیمو گند زدی خیلی تحمل کردم گریه نکنم بعد اومدم سر کار با همون دستایی که نابود شده و سوخته تا الان کار می‌کردم ولی انقدرررر دلم شکست که این دستکش داشت بهم نداد منم بهش گفته بودم بلد نیستم با زودپزت کار کنم

بلد نیستم عکس زودپز رو بزارم اگر بلدین یادم بدین

خیلی دلم برا خودم میسوزه خیلی

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورغ میگی خدا لعنتش کنه آخه ۲۰۰ تومن   ارزش اون دستای قشنگ تو داشت ک تو وایتکس بره

دستام پر از اگزما هست و وحشتناک خشک هست

بدترین قسمتش اونجا بود که مثل خلا دستکش پلاستیکی بهم داد پوشیدم که گازو تمیز کنم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408