2777
2789
عنوان

زود پز ترکید

944 بازدید | 44 پست

بچه ها امروز یه خانمی که قبلا هم نمی‌شناختمش بهم زنگ زد گفت مهمون دارم بیا کمکم منم از صبح رفتم کمکش که ساعت 5 برم سر کار خودم  اول که خونش واقعاااا افتضاح بود گفت آشپزخونه رو برق بنداز کابینت‌ها سفید پر از لک چربی خلاصه ما شروع کردیم یه وایتکس به من داد که تموم شد بعد یکی دیگه آورد دستکش هم گفت ندارم 

بماند که کمرم داشت میشکست دیگه تموم شد میخواستم بیام گفتم میشه یه کرم بدی دستام واقعا داشت از شدت خشکی میسوخت

گفت کرم دارم اما حساسم سر راهت برو بخر منم هم کمرم درد میکرد هم دستم خشک شده بود هم از رفتاراش بغض کرده بودم

بعد یه دفعه نمیدونم چی شد گفت میشه یه سوپ هم درست کنی گفتم دیرم میشه گفت اشکال نداره تو بزار تو زودپز برو حالا هرچی من میگفتم الان دیر هست سوپ باید جا بیفته اصرار رر که نه تو بزار 

خلاصه منم سوپ گذاشتم بعد گفتم در زودپزو میشه خودت ببندی اومد بست 

خودشم مشغول چیدن میوه و اینها بود

یه دفعه گفت در زودپز درست بسته نشده بازش کن دوباره ببند یعنی 3 دقیقه نبود درشو بسته بود منه گردن خورد هم گفتم خطر ناکه گفت نه چون هنوز جوش نیومده درشم درست بسته نشده چیزی نمیشه انگار میخوای در قابلمه رو برداری

خلاصه در باز کردن همانا و پاشیدن مواد داخل زودپز روی دست و شکم و گردن من تا پایین همانا 

فقط لباسمو از بدنم فاصله دادم تا نسوزه دستمم که از اول خشک خشک بود سوخت

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم... پماد سوختگی بزن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

فقط بگو این زن کیبود

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

قربونت برم دختر چی کشیدی😭😭😭😭😭

آخه وایتکس حالت خورندگی داره بدون دستکش که دستات داغون میشه اونم یه دونه کامل😔😔😔😔😔

من از زودپز میترسم اصلا ندارم هیچوقتم استفاده نکردم

دلی که رحمه زخمه💔