2777
2789
عنوان

زود پز ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستام پر از اگزما هست و وحشتناک خشک هست بدترین قسمتش اونجا بود که مثل خلا دستکش پلاستیکی بهم داد پو ...

خب چرا همونموقع از خونش نیومدی بیرون؟ قید اون پول رو میزدی و میومدی تا خوده عوضیش گازشو خونشو تمیز کنه چرا موندی دوباره تمیز کردی ؟

❤️👨‍👩‍👦👼
دستام پر از اگزما هست و وحشتناک خشک هست بدترین قسمتش اونجا بود که مثل خلا دستکش پلاستیکی بهم داد پو ...

چرا از اول نداد خب چ آدم بی‌شعوری بوده دلم میخواد ج رش بدم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
خب چرا همونموقع از خونش نیومدی بیرون؟ قید اون پول رو میزدی و میومدی تا خوده عوضیش گازشو خونشو تمیز ک ...

نمیدونم چرا واقعا 

خودمم بعد بهش فکر کردم گفته بودم که بلد نیستم حتی وقتی گفت بازش کن گفتم خطرناکه اما الان که فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

خاک بر سر اون خانمه چه خانم بیشرف بوده 

دور از جون خانم های نی نی سایت ، زیاد هستن   همچین خانم های بی‌شعور .

خوبه خانم های اینطوری به ی مقامی برسن اوه اوه خدارو بندگی نمیکنن . 

حالا ما نیروی کمکی میگیریم به خدا من آنقدر مراقب هستم ی موقعه بد حرف نزنم خانمه ناراحت شه خیلی احترام میزارم خیلی چون وظیفه س باید احترام گذاشت . 

عزیزم خدا قوت بهت و درد و بلات تو سر اون خانومه . 

سلام عزیزم من شمارو خیلی وقته دنبال میکنم میدونی علت این همه بی احترامی چیه؟ علتش خودتی عزیزم اجازه میدی همه بهت توهین کنن 

اول از همه باید قیمت و باهاش طی میگردی بعدم ۲۰۰ تومن پوله؟

شما کمتر از ۵۰۰ نباید میگرفتی 

دوما  میگف دستکش ندارم میگفتی برام تهیه کن من بی دستکش دست نمیزنم ب مواد 

برا خودت احترام قایل شو

اون مجبور میشد برات بیاره 

سوم دوباره تمیزکاریت اشتباه بود 

باید میزاشتی میومدی خونه

و اینکه دیگ واس منازل نباید بری مگر اینکه طرف و بشناسی 

خودت خودتو انقد پایین میاری ک طرف هزار جور چرت پرت بهت میگه

عجب کثاااافتی بود اون زنیکه.

هر خونه ای رو قبول نکن.  

اول ببین طرف  ادم حسابی هست یا نه.

زنیکه دستکش داشت و بهت نداد.  

کرم هم نداد عجب خری بود.  خدا بزنه کمرش

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
فکر کردم برا خودم ناراحت شد شروع کرد فحش دادن که وای بمیری الان مهمونام میان زندگیمو گند زدی منم بغ ...

خیلی ناراحت شدم و عصبانی از درک بسیار پایین اون خانم .تعجب میکنم  .‌ظاهرا متاسفانه انسان بودن حتی انسان بسیار معمولی بودن برای خیلی ها کار بسیار سختیه .

لعنت بهش. لعنت بهش. ان شاالله خدا جزاش و بده. بمیرم الهی چقدر عذاب کشیدی دوست من