سلام دوستان من هورمون مردانم بالا بود دکتر بهم قرص سیبل داد ۴ روز اول به شدت بدن درد شدید داشتم ولی مادرم گفت احتمالا چون اوایله منم مصرف کردم سر دردم دارم کلا ولی اینو خوردم به شدت بدتر شدم گاهی تو خونه و بیشتر ماشین حس میکنم یه بیهوشی چیزی زدن بم دارم از هوش میرم ولی تو همون حالت میمونم برای چند دقیقه و از هوش نمیرم ولی اون حالت رو دارم به شدت هر روز سرم درد میکنه امشبم انگار سرم جمع شده منجمد شده رگم خون رسانی نمیکنه یعنی یه همچین حسی دارم دستو پاهامم سرد شده به شدت و بدنمم سفید امشب قرصشو نخوردم و نمیدونم باید چیکار کنم بنظرتون دیگه قرصشو نخورم؟شما این عوارض رو داشتید؟به مادرم گفتم گفت این همه خوردی این سه تارو نخوری تاثیرشو از دست نمیده و واقعا نمیدونم چ کنم میترسم بدتر شم میترسمم بخاطر این قرص نباشه اصلا نمیدونم چ کنم نظر شما چیه؟
چند سالته.دوره مصرفش که بیست یک روزه.چه جوی سه تا مونده
۱۸ سالم شده تازه ۱۹ روزه میخورم یه روز رو متاسفانه فراموش کردم الان اگه ولش کنم پریود میشم؟جلو پریودمم گرفته ک اصلا بهمم نگفت وقتی پریود شدم باید شروع کنم..نمیدونم پریودم باید یکم هر ماه میشدم منظم بود نشدم..به شدتم حساس شدم.
وقتی می بینید اینقدر عوارض شدیده باید برید پیش دکتر که عوضش کنه نه اینکه تا تهش برید !
درسته..من همیشه سر درد دارم برای همین فکر میکردم ازین نیست ولی از یکم به بعد ک پریود نشدم بدتر شدم امشبم ک اینطور شدم ک البته الان با کلی دارو دمنوش یکم بهترم..ک شک کردم برای این باشه.
باید روز پنجم یا ششمه پریودت شروع کنی.وقتی قطع کنی پنج شش روز معمولا طول میکشه پریود بشی.اون سفیدا ه ...
متاسفانه دکتر اصلا بهم اینو نگفت که باید از پنجم شیشم شروع کنم و فکر کنم این وظعیت رو بدترم کرده..اگه نتونستم کلا قرص بخورم با طب سنتی میتونم پایینش بیارم؟موهام کمی زیاده و خوب جوشم ذره ایی دارم..