2777
2789

بچه ها 

دارم جدا میشم….

دلم گرفته….(نگین که برو درستش کن،برو حرف بزن)

چون رفتم صحبت کنم نشد و اینکه به صلاحم نیست…

فقط دلم گرفته از اینکه….

اومد بعد عروسی یعنی ۴سال پیش مال و اموالشو انتقال داد به اسم خواهر و مادرش…نیتش این نبود که زندگی کنه…

ناراحت شدم،تو خودم ریختم….اما خواستم زندگی کنم….نه اینکه حرفمو نزنم ها…حرفمو زدم اما راه به جایی نبرد….

به خاطرش از کلان شهر رفتم شهرستان زندگی کردم ۵ ساعت دور از خانوادم….

بهش عمیقا و قلبا پایبند بودم….

منتظر فرصت برای خوشحالیش بودم…

اما….بهم اعتماد نداشت(بدون دلیل موجه و دلیل خاص)

منو از خودش نمیدونست…

انقدر بهم محل نداد تا خودم پاشم برم از اون زندگی….اما تا جایی که میدونم با کسی در ارتباط نبود…

مهریمو با ۲۰۰ ت تموم کرد…البته خودم خواستم که شکایت و شکایت بازی کشیده نشه…

اونجا با خالش کار میکردم،پول شراکتمون تو حساب خالهه بود…وقتی اومدم بهش پیام دادم پول کارکردمو بده گفت تو رو نمیشناسم….

درسته اول حمایت خدا بعد خانوادم رو دارم….

اما ته قلبم شکسته و بغض دارم….من میخواستم زندگی کنم…تلاشمو خیلی خیلی کردم….هیچ وقت شرمنده خودم و وجدانم نیستم….

اما ناراحت زندگی ای هستم که با قلب پاک شروعش کردم حتی زمانی هم که توافق نامه طلاق رو امضا کردم گفتم خدایا…هم اونو خوشبخت کن هم منو…

اما وقتی دیدم کارکردمو نمیدن….دلم شکسته….

واقعا زحمت کشیدم….از شیر مادر برام حلال تر بود….

الان اگه ازشون شکایت کنم لج میکنن و جهیزیمو ممکنه خراب کنن…

گفتم اگه خدا بخواد بعد طلاق بابت کاری که کردمو حقمو ندادن شکایت کنم….

فقط از خدا میخوام….حقم رو تمام و کمال بگیره….من راضی نیستم به هیچ عنوان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ازشون نگذر هرچی آدم مظلوم تر باشه گیر آدم نامرد و پست میوفته مث خود من 😭💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مطمین باش آه تو دامنشان را میگیره روزی میرسه و خواهی دید سوهرت مثل سگ پشیمونه واگذارشون کن به خدا ...

میدونم تو جدا شدنم خیری داره….

اما خب….دله دیگه….عین بچه کوچیک ها میگیره و بغض میکنه….برا من پول مهم نیست…

اما اینکه حق دختر جوونی که رو که قرون قرون با تدریس کردن جمع کرده بود رو خوردن….واقعا نمیدونم چی بگم…

واگذار می کنم به خدا

خدا ازشون نگذر هرچی آدم مظلوم تر باشه گیر آدم نامرد و پست میوفته مث خود من 😭💔

همیشه هم اینطور نیست من خودم مظلومم خانواده شوهرم ازمنم بی زبون ترن  ،ولی بعضی جاها وقتی آدمو بی زبون و خوب ببینن فکر میکنن طرف هیچی حالیش نیست و میخوان سواستفاده کنن ازرفتارآدم

قوی هستم خداروشکر… اما چوب سادگیمو تو زندگیم خوردم… اما میدونم خدا هوای بنده هاشو داره… مطمینم…

😖سادگی بدترین مریضی دنیاست بنظرم کاش منم مث خودشون پست بودم ولی همیشه احترام گذاشتم حتی وقتایی که متلک انداختن ولی چیکار کردن با یه بحث ساده همسرم گفت طلاق و اونا هم پشتشن حلالشون نمیکنم که سر شکستم کردن کم کم داره کل شهرمون پر میشه که بین ما بهم خورده از نگله های مردم میترسم از حرفاشون میترسم خودشم رفته شهرستان با دوستاش عشق و حال نامرد عالمه 😭💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اگر اینجوریه طلاق بگیری بهتره ،خداجای حق نشسته دیر گیره ولی میگیره منم ازدست دوسه نفر ناراحت شدم یکی ...

عزیززم

خدا جای حقه…

من فقط میخوام حقی که از من رو گردنشون هست رو نتونن بخورن….

دل شکستن تاوان داره….مخصوصا ادم هایی که خالص هستن و روح خدایی و وجدان توشون هست….مال این ادم ها خوردن نداره

همیشه هم اینطور نیست من خودم مظلومم خانواده شوهرم ازمنم بی زبون ترن  ،ولی بعضی جاها وقتی آدمو ب ...

خدارو شکر خانواده همسرت بی زبونن 

خانواده همسرم که مث زنبور دورت میسرن😖

نمیدونن کسی که قلبش صاف باشه و ساده دل باشه بخاطر قلبشه که هیچی نمیگه ن اینکه احمق فرضش کنن😔

منم مثل تو ساده و خوب بودم تو زندگیم خدا هم هوامو داشت اون مرد لیاقتتو نداشت

اره مطمینم….

میدونی….

من هیچ وقت وجدانم دیگه اذیتم نمیکنه…

خالص بود و یک رنگ…

سرم رو انداخته بودم پایین زندگی کنم….معلم بودم…با عشق به بچه ها درس میدادم

با عشق خونه رو مرتب می کردم و غذا اماده میکردم…

هیچ وقت پامو کج نذاشتم که وجدانم با خودم درگیر شه…

حتما خدا دوسم داشته که اینطور مصلحت دونسته…

همیشه هم اینطور نیست من خودم مظلومم خانواده شوهرم ازمنم بی زبون ترن  ،ولی بعضی جاها وقتی آدمو ب ...

اره میدونم…اما این سادگی نیست….همه ما میفهمیم

اما نمیخوایم دهن به دهن شیم…

الانم من انقدری مدرک داشتم که بابت کارکردم که ندادن شکایت کنم

اما گفتم میفتن رو لج بازی….
گفتم بعد صیغه طلاق شکایتمو مطرح کنم…

خدارو شکر خانواده همسرت بی زبونن  خانواده همسرم که مث زنبور دورت میسرن😖 نمیدونن کسی که قلبش ...

بعضی جاها آدم باید پا بذاره رو دلش و باهرکی مثل خودش رفتارکنه تاحساب کار بیاد دست طرف