2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم دارین جدی میگین یا مسخره میکنیی چون چشمک گزاشتین😂ولی کلا تنبیه بود بخدا تازه طرف عذر خوا ...

نه جدی بودم خوب کردی ، نباید زیادی رو بدی

اون چشمک و واسه روده و معده که گفتم‌زدم منظورم‌‌چیزایی بود ک توی این تاپیک گفتن

.
نه جدی بودم خوب کردی ، نباید زیادی رو بدی اون چشمک و واسه روده و معده که گفتم‌زدم منظورم‌‌چیزایی بو ...

اها گرفتم

سه سال تمام صبر کردم تازه اوکی شده بودیم چت میکردیم 😐ولی کاملا در چارچوب یهو طرف گندددد بزنه ب همه چی

البته من جوابش که  ندادم انفالو خودش  اول انجام داد منم گفتم متقابلا انجام شدد😏😏😏

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

🤭ما ک چیز بدی نگفتیم.ایا کبد کلیه چیز بدی‌ است؟خیر

نه اصلا کلیه جیش تولیدمیکنه کبدم نمی‌دونم چی تولیدمیکنه🤭🤭🤭🤭

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
😆اصن من نمیدونم داری چی میگی.نینی یار من بیگناهم🙆🏻‍♀️

کثافتتتت

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
😆😆😆😌😈

بنظرت یه نسکافه بزنم بربدن؟

بستنی بخور😋تو این گرما نوشیدنی داغ🥴

الان شبه روفرشی انداختم توحیاط هواعالیه بستنیو ظهرخوردم

شاید بی پدر بوده نفله

😂نه پدر داشت حتی تا نزدیکای عقد رسمی پیش رفتیم و مراسمات قبلشو گرفتیم و خدا دوستم داشت ک فهمیدم داره خیانت میکنه خداروشکر قبل عقد فهمیدم

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
ببین فقط در همین حد بگم ک میگفت سره تو با پدرمم شوخی ندارم ولی خیانت کرد😂

چقدر درد داشت این😔

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند