2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂اگه بخام همشو تعریف کنم که...

بگو خب همدردیم

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

اینجا ک گرمه😵

اینجام گرمه ولی شب دیگه خنکه.کجای تو؟

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بگو خب همدردیم

هشت ماه باهم دوست بودیم مشکل قلبی داشت کلی سختی و مشکل داشت همیشه کنارش بودم همیشه بهش انگیزه دادم بعد از هشت ماه خانواده هارو باهم اشنا کردیم خاستگاری و نامزدی ما رسم داریم بعد از پنج ماه عقد میکنیم توی این مدت فهمیدم ک داشت خیانت میکرد حتی توی دوران دوستیمون 

از حرفای قشنگش تا قولایی ک داد بهم از هرچی برا هرکس میگم باورش نمیشه ک خیانت کرده این ادم ولی با چشمای خودم دیدم🙂

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
خراسان شمالی.من اصلا تحمل گرما ندارم

منم غربم.خب باید اونحاخنک باشه که

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اتفاقا تصور منم همین خنکی بود.ولی اینطور نیس

اینجام خیلی گرمه منم خیلی ازگرمابدم میاد گرم میشه عرق میکنم قرمزمیشم عین لبو ازگرمامتنفرممممم

وای منم از گرما متنفرم.سرما رو دوس دارم.سرد باشه فوقش‌بیشتر میپوشی.گرما رو نمیشه کاریش کرد

اره گرماخیلی بده عرق کردنش ،🤢 من ۶به بعد بزورازخونه میرم بیرون میگم یکم خنک باشه

من ک اصلا خیلی وقته نرفتم بیرون‌.عرق میکنم حالم بد میشه

اره منم غزعرق کردن بدم میاد.ولی پشت خونمون پارکه مجبورم بچعاروببرم مجیورابیرون میرم😶🤧

اره خب بچه‌ها رو نمیشه نبرد.درحقشون نامردیه مدام تو خونه

اره بخدا ازبس میزنم توسرم توخونه پارک میبرم کوچیکه هی جیغ میزنع میگه کسی شوارتاب وسرسره نشه  همه مال منن مخمومیخوره فقط دعامیکنم شب شه این کوچیکه بخوابه یه نفس راحت بکشم هعیییی