2777
2789
اره بخدا ازبس میزنم توسرم توخونه پارک میبرم کوچیکه هی جیغ میزنع میگه کسی شوارتاب وسرسره نشه  هم ...

😂ای جان.توی پارک هم پر بچه ک سوار همه چی میشن.حالا بیا و بفهمون برا تو نیس😆عجب صبری داری.من ک خیلی بی‌اعصابم

😂ای جان.توی پارک هم پر بچه ک سوار همه چی میشن.حالا بیا و بفهمون برا تو نیس😆عجب صبری داری.من ک خیلی ...

اره یعنی عصر چناننننن جیغ میزدمیگفت کسی سوارنشه همه رو هول میداد که عصبی شده بودم شوارتاب میشد می‌گفت پیاده نمیشم فکرمیکردهمه این وسیله هامال اینه کسی حق نداره دست بزنه بخدا دیگه تحمل ندارم 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندسالشه کوچولو.جنسیتش چیه.عجب دیکتاتوریه😂

بزرگه کلاس سومه.کوچیکه دوسالشع دختره

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اره بخدا ازبس میزنم توسرم توخونه پارک میبرم کوچیکه هی جیغ میزنع میگه کسی شوارتاب وسرسره نشه  هم ...

چند سالشه

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
😅از زورگوییش حدس زدم دختره خدا حفظشون کنه برات😘

فدات عزیزم سلامت باشی