2777
2789
عنوان

غیرت

270 بازدید | 8 پست

رفتیم خونه خواهرم شب بود رفتم آب بخورم همه جا تاریک بود با بلیز شلوار رفتم یه روسری هم سرم بود. گفتم خیر سرم هیچکی نمیبینم خوابن که شوهر خواهرم اومد منم زود زدم بیرون ولی شوهرم دید اون اومده بعد دو روزه میگه چرا پیش اون با بلیز وایسادی چادر نپیچیدی... بابا حالا من 10 سالم بود شوهر خواهرم دامادمون شده الان 20 ساله دامادمونه موندم چی کنم میگه خواهر تو من یه بار ندیدم اینقدر با حیاست! یعنی من بی حیا ام؟ منکه همیشه مثل پیرزنای عهد بوق چادر میپیچم دورم؟ 

بد دله ؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از غیرت گذشته

این اسمش تعصب بیجاعه

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

غیرت یعنی مراقبت در برابر غیر،شوهرت زیادی حساسه ولی از سیب زمینی پشندی بودن خیلی بهتره

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

عین شوهر منه دیگه خسته شدم از دستش مخصوصا از چادر که میریم بیرون سرم میکنم بلید روسری و با طلق فیکس کنم گیره بزنم میرم بیرون انگار دارم خفه میشم ۱۸ سالمه عین پیرزنا میشم احساس میکنم دیگه حتی دوست ندارم برم بیرون باورت میشه از این اخلاقش میخوام به جدایی فکر کنم چون حالم بده خسته شدم از چادر بهش گفتم خب چادر نپوشم ولی مانتو بلند بپوشم ی تار مو هم پیدا نباشه میگه نه

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید ♥️🍷🍷🍷♥️🍷