شغل ها و رشته هایی که برای مهاجرت خوبن و قابلت مهاجرت راحت رو داره ، میشه نام ببرید اگه از آشنا هاتون کسی میشناسین که مهاجرت کرده شغل و رشته اش رو بگین
اون قدیم بود فقط شریف و تهران و امیرکبیر میتونستن مهاجرت کنن همکلاسی خودم دانشگاه شهر کوچیک بود الا ...
من نگفتم نمیشه از دانشگاهای دیگه مهاجرت کرد اما خیلی مواردش کمترن. اصلا جو یه دانشگاهی مثل شریف کاملا مهاجرتیه و خیلی فرق داره ادم تو اینجور دانشگاها باشه کارش 100 برابر راحت تره خیلیا حاضر میشن برن یه رشته پایینتر مهندسی ولی حتما برن شریف بخاطر همین مسائل
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
طراحی سایت (ui/ux) البته این رشته تو ایران مدیر بخش طراحی سایت شرکتهای خصوصی معروف بودن مهاجرت کردن ترکیه و بعد آلمان
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/