2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 98 پست
اون قدیم بود فقط شریف و تهران و امیرکبیر میتونستن مهاجرت کنن همکلاسی خودم دانشگاه شهر کوچیک بود الا ...

آلمان بیشتر مهندسی جذب میکنن یا رشته های حوزه سلامت و بهداشت

اون قدیم بود فقط شریف و تهران و امیرکبیر میتونستن مهاجرت کنن همکلاسی خودم دانشگاه شهر کوچیک بود الا ...

من نگفتم نمیشه از دانشگاهای دیگه مهاجرت کرد اما خیلی مواردش کمترن. اصلا جو یه دانشگاهی مثل شریف کاملا مهاجرتیه و خیلی فرق داره ادم تو اینجور دانشگاها باشه کارش 100 برابر راحت تره خیلیا حاضر میشن برن یه رشته پایینتر مهندسی ولی حتما برن شریف بخاطر همین مسائل

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنامه نویسی

طراحی سایت (ui/ux) البته این رشته تو ایران مدیر بخش طراحی سایت شرکت‌های خصوصی معروف بودن مهاجرت کردن ترکیه و بعد آلمان

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
2790
2778
2791
2779
2792