2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 98 پست

یکی داریم سالها آمریکا زندگی کرده،گرین کارت داره،الانم بیشتر ایرانه،میره و میاد.هیجوقت هیچکس نفهمید این شغلش چیه.فقط میدونن اوایل رستوران داشته.

یکی دیگه هم همونجام درس خونده،بازم شعلشو نمیگه

یه خانومم رفت برا ادامه تحصیل،هنوز داره میخونه

نمیدونم‌چرا هر کیو میشناسم دوس ندارن شغلشونو بگن

آهان،یکیم دو سه ساله آلمانه،اونم سکوته🤷‍♀️🤦‍♀️🤣

حالا من تعجبم اینجا چجوری همه از ریز زندگی فامیل و دوستشون تو خارج خبر دارن.😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

تو دانشگاه رشته های مهندسی بخونی برا مهاجرت خوبه البته تو مهندسی دانشگاه خیلی مهمه یعنی باید دانشگاه های خوب بخونی. رشته های علوم پایه(شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی اینا) هم برا مهاجرت خوبن ولی اونام باید دانشگاهت تاپ باشه. یه رشته هست بیوتک پیوسته فقط دانشگاه تهران ارائه میده فقطم رتبه های خوب میگیرن ظرفیتشم زیر 20 نفره مصاحبه هم داره یعنی رسما هفت خوان رستمه ولی برا مهاجرت عالیه. تو 3تا رشته های اصلی تجربی ، هیچکدوم اونقدر عالی نیستن برا مهاجرت ولی داروسازی باز وضعش بهتر از پزشکی و دندونه. تو پزشکیا دانشگاه مهم نیس برا مهاجرت. پرستاری هم خوبه برا مهاجرت.

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه رشته های پزشکیپزشکی و مهندسی و برنامه نویسی و معماری و و روانشناسی و حقوق و وکالت و اینا.. ...

اتفاقا پزشکی مهاجرت باهاش خیلی سخته مخصوصا امریکا و کانادا

اره من یکی از همکلاسی های خودم رفته المان پرستار ها هم زیاد میرن نیلو و افشین مهاجرت کردن کانال یو ...

میدونی از یوتیوب چقدر درآمد دارن ؟

چه موضوع محتوایی برای یوتیوب درست میکنن؟

میدونی از یوتیوب چقدر درآمد دارن ؟ چه موضوع محتوایی برای یوتیوب درست میکنن؟

احتمالا درامد خوبی دارن

فک کنم کانادا زندگی میکنن

افشین مهندس مکانیکه . نیلو هم پرستاره

راجع به تجربه مهاجرت و روش های درس خوندن میگن

بحث نکنیم .

تو دانشگاه رشته های مهندسی بخونی برا مهاجرت خوبه البته تو مهندسی دانشگاه خیلی مهمه یعنی باید دانشگاه ...

آره ، من خودم علوم پایه هم خیلی علاقه دارم مثل زیست و شیمی ولی اگه یک درصد نتونی مهاجرت کنی توی ایران به احتمال زیاد بیکار میشی

اون بیوتکنولوزی پیوسته رو که قبول نمیشم ولی برای خارج خیلی خوبه

آره ، من خودم علوم پایه هم خیلی علاقه دارم مثل زیست و شیمی ولی اگه یک درصد نتونی مهاجرت کنی توی ایرا ...

اره علوم پایه اگه مهاجرت نکنی بیکاری متاسفانه

اگه هدفت مهاجرت بود بهتر بود میرفتی ریاضی نه تجربی 

البته میتونی تغییر رشته بدی

اره علوم پایه اگه مهاجرت نکنی بیکاری متاسفانه اگه هدفت مهاجرت بود بهتر بود میرفتی ریاضی نه تجربی&nb ...

آره ولی حیف که دیر شده وگرنه ریاضی میخوندم ، مهندسی های خیلی خوبی میرفتم مثل کامپیوتر و راحت بود مهاجرت کردن

اره علوم پایه اگه مهاجرت نکنی بیکاری متاسفانه اگه هدفت مهاجرت بود بهتر بود میرفتی ریاضی نه تجربی&nb ...

تو خودت هم کنکور دادی امسال؟

هدفت چه رشته و شغلیه؟

تو دانشگاه رشته های مهندسی بخونی برا مهاجرت خوبه البته تو مهندسی دانشگاه خیلی مهمه یعنی باید دانشگاه ...

اون قدیم بود فقط شریف و تهران و امیرکبیر میتونستن مهاجرت کنن

همکلاسی خودم دانشگاه شهر کوچیک بود الان تو دانشگاه های المانه

بیشتر به تلاش دانشجو بستگی داره

خیلی رو پروژه پایانیش کار کرد و رزومه خوبی براش شد و زبان المانیم یاد گرفت

بحث نکنیم .

آره ولی حیف که دیر شده وگرنه ریاضی میخوندم ، مهندسی های خیلی خوبی میرفتم مثل کامپیوتر و راحت بود مها ...

مهندسی ها تو دانشگاه پوست میکنن

خودم سلامتی مو از دست دادم .

از یه ادم اروم تبدیل شدم به یه ادم شدیدا استرسی

بحث نکنیم .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز