2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 98 پست
درامدش توی کارگذاری ها چطور بود؟ خودت تو چه زمینه ای فعالی؟

درامد که یک حقوق وزارت کار هست بعلاوه پاداش و اینا 

البته کارگزاری ها با هم فرق داره 

اگر بتونی تو مفید استخدام‌بشی مزایای خوبی داره اما ارتقا رتبه کلا توشون کمه چون بیشتر خانوادگی اداره میشن 

یک فامیل داریم دکترا حسابداری دانشگاه تهران یکی از مدیران یکی از کارگزاری ها هست حقوقش بالای ۲۰۰ م هست با کلی مزایا و پاداش 

کارگزاری چون میدونن کی خرید و فروش بکنند و تو فارکس و رمز ارز اکثرا وارد هستند سود خوبی داره براشون 

خودم خانه دار هستم چون شهر غریب امدم و ب خاطر بچه هام نشد برم سر کار 

فعلا امضا ندارم
ایول خیلی خوب گرفتی من ۱۷ و نیم شدم  حتما امسال قبول میشی اگه کنکور رو هم مثل امتحانات داده با ...

ممنون . خداکنه بشم

شمام موفق باشی

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درامد که یک حقوق وزارت کار هست بعلاوه پاداش و اینا  البته کارگزاری ها با هم فرق داره  اگ ...

اها منم توی زمینه ترید توی فارکس و ارز دیجیتال دوس دارم فعالیت کنم ، کجا کار کنم که بتونم توی زمینه تحلیل کردن قوی شم ؟ یا سیگنال های رانتی رو بفهمم؟

اها منم توی زمینه ترید توی فارکس و ارز دیجیتال دوس دارم فعالیت کنم ، کجا کار کنم که بتونم توی زمینه ...

باید دوره هاش،ببینی 

هم تو نت هست هم‌میتونی حضوری بری 

تو نت دوره های گلشاهیان خیلی خوبه یوتیوب کانال داره پرایس اکشن یاد بگیر با تکنیکال 

دوره های حضوری دکتر مرید هم میگن‌خوبه 

پشوتن دورهای تکنیکال گیر بیاری ببینی عالی 

بعد دیگه باید با حساب دمو کار کنی و استراتژی خاص خودت بسازی تا ب سود برسی 

در کل باید چند سال کار کنی تا خبره بشی اما ارزش داره 

سیگنال بورس ایران باید ب بالاها وصل باشی یا انقدر کار کنی که سریع خروج بزنی

من با برادرم‌چند وقت باهم‌میزدیم اما خب از پارسال که برادرم رفت دیگه گذاشتم‌کنار 

فعلا امضا ندارم
باید دوره هاش،ببینی  هم تو نت هست هم‌میتونی حضوری بری  تو نت دوره های گلشاهیان خیلی خوبه ...

خیلی اطلاعات مفیدی بود ، واقعا سر درگم بودم 

میشه درخواست دوستیم و قبول کنین تا هر وقت سوالی برام پیش اومد از شما کمک بگیرم 

واقعا ممنونم از راهنماییتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز