2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 98 پست
دارو سازی برای مهاجرت خوبه 

تا قبل از جنگ اوکراین ، یکی که از آشنا هامون اونجا بود

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مدیریت مالی عالیه  اما قبول شدنش خیلی سخته  تو این جور رشته ها از نظر قبول شدن  مد ...

شما رشتتون مدیریت مالی؟

من خودم خیلی چکش کردم علاقه زیادی هم بهش دارم ، احتمال داره دانشگاه های تهران قبول شم امسال با توجه به رتبه های سال پیش

بعد از مدتی پشیمون میشی توی کشور دیگه مگر اینکه با خانواده بری خیلی از اشنا های ما رفتن المان ولی بعد مدتی خسته شدن یکی از اشناها تعجب کرده بود میگفت چجوری خرج میکنید اینقدر پول از کجا میارید که میوه اینجوری میخرید باورش نمیشد دوتایی با شوهرش شبانه روز کار میکنن بازم کم میارن میگفت اگه ما سه تا سبد میوه بخریم حقوقمون تموم میشه میگفت ما به اندازه نیازمون باید استفاده کنیم 

شما رشتتون مدیریت مالی؟ من خودم خیلی چکش کردم علاقه زیادی هم بهش دارم ، احتمال داره دانشگاه های تهر ...

خودم‌حسابداری خوندم برادرم فوق مالی داشت لیسانس حسابداری از علامه 

مدیریت مالی چند سال خیلی ترند شده 

سرچ کن ببین اخرین رتبه قبولی منطقه تون پارسال چند بوده

فعلا امضا ندارم
بعد از مدتی پشیمون میشی توی کشور دیگه مگر اینکه با خانواده بری خیلی از اشنا های ما رفتن المان ولی بع ...

آره حرفت درسته ولی من اصلا میوه خور نیستم😅😅😅فقط توت فرنگی

من امکانات و ماشین های لوکس رو ترجیح میدم به میوه و همچنین آزادی هاشون

آها ، انشالله قبول شی  امتحان نهایی ها رو چیکار کردی  معدلت چند شد؟ کنکور رو چی؟

ممنون. بالای 18.5 شد باتوجه به اینکه سطح امتحانای امسال بالاتر بود بد نیست ولی راضی نیستم

کنکورم نمیدونم فعلا منتظرم نتایج بیاد واقعا نمیدونم چی میشه

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
خودم‌حسابداری خوندم برادرم فوق مالی داشت لیسانس حسابداری از علامه  مدیریت مالی چند سال خیلی تر ...

اها که اینطور 

دانشگاه های مختلف رتبه های مختلف داشتن ولی بهشتی و تهران و علامه قبولیش سخته

برادرتون الان شعلش چیه و راضیه از رشتش؟

آره حرفت درسته ولی من اصلا میوه خور نیستم😅😅😅فقط توت فرنگی من امکانات و ماشین های لوکس رو ترجیح م ...

البته که مثال بود همه چی اونجا با زحمت خیلی زیاد به دست میاد ا

لبته هر چی فکر میکنی به صلاح هست و خوبه را انجام بده

اها که اینطور  دانشگاه های مختلف رتبه های مختلف داشتن ولی بهشتی و تهران و علامه قبولیش سخته ب ...

برادرم تو کارگزاری کار میکرد در رابطه با رشته اش 

ببشتر دوستاش از خرید و فروش صاحب مال و اموال شدند 

اما نویسندگی و مترجم و در رابطه با حوزه کسب و کار هم دوره گذرونده بود و کار میکرد بیشتر تو این حوزه علاقه داشت

فعلا امضا ندارم
ممنون. بالای 18.5 شد باتوجه به اینکه سطح امتحانای امسال بالاتر بود بد نیست ولی راضی نیستم کنکورم نم ...

اهوم معدلت خوبه ، من ترمیم هم دادم با اون حساب کنم ، معدلم حدودای ۱۸ میشه

فارسی چند گرفتی؟

برادرم تو کارگزاری کار میکرد در رابطه با رشته اش  ببشتر دوستاش از خرید و فروش صاحب مال و اموال ...

درامدش توی کارگذاری ها چطور بود؟

خودت تو چه زمینه ای فعالی؟

اهوم معدلت خوبه ، من ترمیم هم دادم با اون حساب کنم ، معدلم حدودای ۱۸ میشه فارسی چند گرفتی؟

فارسی 19 ولی 20 هم میشد بشم خیلی بی دقتی کردم

من ترمیم نبودم همه امتحانام مال امسال بود دوازدهمی بودم

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
فارسی 19 ولی 20 هم میشد بشم خیلی بی دقتی کردم من ترمیم نبودم همه امتحانام مال امسال بود دوازدهمی بو ...

ایول خیلی خوب گرفتی من ۱۷ و نیم شدم 

حتما امسال قبول میشی اگه کنکور رو هم مثل امتحانات داده باشی