2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان الان از هر ۳ رشته سخت شده شاید تجربی بهتر باشه

یکی بهم گفت برو کنکور انسانی بده راحتر قبول میشی کنکورش آسونه یکی گفت ن همین رشته خودت بمون خوب بخون موفق میشی خیلی سردرگممم

با اجازه اسی ببخشید  بنظر شما کنکور انسانی موفقیتش بیشتر یا کنکور تجربی؟؟  کدوم بازار کا ...

رشتهی انسانی یازده هزار پذیرش داره امسال

سالای بعدم بیشتر میشه

ولی رشته ی تجربی باید تراز و رتبه ی خیلی عالی داشته باشی 

اگه هدفت فرهنگیانه برو انسانی

از رشته های انسانی اقتصاد اگه نابغه باشی و دانشگاه خوب باشی روی هوا قبولت میکنن خیلی هارا شنیدم رفتن از این رشته با این که انگلیس خیلی سخت قبول میکنه ولی رشته اقتصاد خیلی زود قبول میکنه رشته های مهندسی خیلی رفتن فامیلای مابرق خیلی عالیه هوا فضا کانادا و هلند مهندسی خیلی خوب قبول میکننن ولی رشته های مثل پرستاری هر کسی حاضر به رفتن نیست چون کارشون مثل خدماتی هاست هم کار خودشون هم خدماتی ها پزشکی هم که نشنیدم که قبول کنن ولی رشته های مهندسی خیلی خوبه المانم پذیرش داره سوالی داشتی در خدمتم 

مهندسی شیمی تو خارج خوبه اما ایران‌مفت نمی ارزه 

حسابداری و مدیریت مالی هم ایران‌خوبه هم خارج 

یکی از اقوام فوق برق داشت اپلای گرفت کانادا گفت رزومه و مهارت خیلی مهم بود تو مصاحبه خیلی بیشتر از دانشگاه 

یکی دیگه از دانشگاه عالیشهر بوشهر برای گوگل مصاحبه داد قبول شد اونم‌مهارتش بالا بود

یکی مدیریت بازرگانی بود فوق داشت برای ایتالیا دکترا قبول شد البته این یکی خیلی بچه زرنگ بود الان پروژه اش،کانادا برداشته انجا بمونه کار پیدا کنه 

دو تا از دوستامون رفتن کانادا الان تو بانک انجا مشغولن البته طرف دکترا دانشگاه تهران داشت 

یکی از دوستام شوهرش برنامه نویس بود ویزا گرفت برای المان تازه رفته 

فعلا امضا ندارم
آره ولی تو ایران آدم میترسه بیکار شه   وگرنه حس والتر وایت میده به آدم😅

یک رشته ای بخون خواستی تو ایران بمونی برات کار باشه 

مثل حسابداری مدیریت مالی مهندسی کامپیوتر و ....

فعلا امضا ندارم
یکی بهم گفت برو کنکور انسانی بده راحتر قبول میشی کنکورش آسونه یکی گفت ن همین رشته خودت بمون خوب بخون ...

اره خب انسانی یکم درساش بهتراز تجربیه 

انسانی ظرفیتش بیشتره ولی از طرفی متقاضیش خیلی بالاس

تو شهر ما انسانیا زیر ۳۵۰۰ فرهنگیان میارن

تجربیا زیر ۹هزار

هردو رشته تلاش میخواد ...

رشتهی انسانی یازده هزار پذیرش داره امسال سالای بعدم بیشتر میشه ولی رشته ی تجربی باید تراز و رتبه ی ...

خب من مشکلم اینه ک اصلا به درساش علاقه‌ ای ندارم و نمیتونم کنار بیام بعد من دوسال دارم کنکور تجربی میدم با اون کنکورم آشنایی ندارم میترسم امسالم بمونم پشت کنکور بخاطر انسانی 

خیلی شرایط افتضاحیه

اره خب انسانی یکم درساش بهتراز تجربیه  انسانی ظرفیتش بیشتره ولی از طرفی متقاضیش خیلی بالاس تو ...

آره ولی میگن از تجربی راحت تر با رتبه مثلا 20 هزارم میتونن برن ولی انسانی باید رتبشون هیلی بهتر باشه 

چند سال بايد اضافه بخوني تا همسان بشه با مدركه اونا

بستگی به کشور ها داره ، ولی یکجا شنیدم باید ۶۰۰ ، ۷۰۰ ساعت رو بگذرونی و آزمون بدی بعد مدرکت تایید میشه فک کنم برای کانادا یا آمریکا بود

2790
2778
2791
2779
2792