2777
2789
عنوان

قرص

60 بازدید | 5 پست

یه نفر بهم گفت یه شکلی دارم قرص هم صبحا مصرف میکنم هم شبها بعد گفت دزش تغییر میکنه اینا بعد گفت شبا یدفعه به خاطر این قرص خوابم میبره . خیلی سربسته گفت راجبش . با نظرتون چی هست بیماریش ؟

عزیزم چجور آدمی هستن کامل میشناسیشون؟

متاسفانه یسری قرص های ترک اعتیاد که بهش اعتیادمیارن مثل متادون و دراگون بشدت خواب آورن

ممکنه ازاینا باشه البته قضاوت نمیکنم شاید چیز دیگس حالا چون این مورد رو میدونستم بهت گفتم

عزیزم چجور آدمی هستن کامل میشناسیشون؟ متاسفانه یسری قرص های ترک اعتیاد که بهش اعتیادمیارن مثل متادو ...

نه مطمئنم معتاد و اعتیاد اهلش نیست فقط یه مشکلی داره گفت دوست ندارم در موردش حرف بزنم فکر کردم شاید قرص افسردگی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مطمئنم معتاد و اعتیاد اهلش نیست فقط یه مشکلی داره گفت دوست ندارم در موردش حرف بزنم فکر کردم شاید ...

آره راست میگی افسردگی ام میشه 

قرص های ضدافسردگی هم خواب آورن

پس احتمال زیاد همینه

خدابهش کمک کنه الهی

آره راست میگی افسردگی ام میشه  قرص های ضدافسردگی هم خواب آورن پس احتمال زیاد همینه خدابهش کم ...

اره فقط‌شک کردم چرا روزی دو بار ‌و دزش تغییر میکنه واس این وگرنه آدم خیلی خوبیه