2777
2789
عنوان

رفیقم عجیب شده

398 بازدید | 54 پست

جدیدا اینجوریه ک مکالمه من براش مهم نیست حس میکنم مثلا حوصله نداره بشنوه راجب من یا علایق و مشکلاتم

هر از گاهی میاد یچیزی از خودش میگ و میره یا مثلا مشکلش یا کراشش ولی کمه همینم

ن ک جوابمو نده ها میده ولی هم دیر هم اینکه ی مدلی جواب میده خیلی بیحوصلس

بهونشم اینه ک خیلی فشار و امتحان و کار روشه

و ی شب اومد گریه کرد حالش بد بود گفت دارم عذاب میکشم و از مشکلاتش گفت و اینا و گفت ک دارم روابطمو از دست میدم اینجوری و باز من گفتم هستم به هرحال

ولی اگ این رویه ادامه دار بشه واقعا دلم نمیخواد بهش پیام بدم

چون ان شد تو گروه حرف زد چنلش یچیزی گفت و جواب منو نداد!

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه نکنه من دوستتم، واقعا همینم منم ول کن اذیتش نکن واقعا بدم میاد اطرافیان باهام صحبت کنن تا یجایی همراهی میکنم از یه جایی به بعد دعوا راه میندازم و میرم جایی که کسی نباشه حتی ریپلای هم میکنن داخل همین سایت از صد نفر یه نفر رو جواب میدم🤣توام اونطوری باش ولی زیاد بهش گیر نده

با اجازه اسی،خانومای عزیز میشه برای نیتم یه صلوات بفرستید؟اگه فرستادید لایکم کنید ایشالله همه به حاجتتون برسید🫠❤️

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

عزیزم رابطه باید دوطرفه باشه. وقتی میبینی اینجوریه تو هم یه کم سرد شو. اگه قبلا خیلی صمیمی بودی یه بار باهاش حرف بزن و اینارو بهش بگو. بعد از برخوردش می فهمی باید کات کنی یا دوستیتو ادامه بدی

خب شاید تحت فشاره و دلش نمیخواد با کسی حرف بزنهسعی کن بهش فشار نیاری خودش درست میشه

خب اینکارو کردم ی تایمی هست اینجوریه ی روز دو روز نیست

منم خیلی وقتا بی حوصلم ولی جوابشو میدم

از اینکه مثلا میاد تعریف میکنه با ذوق منم همراهیش میکنم

ولی اون میزنه تو ذوقم خوشم نمیاد

نمیدونم چرا منم جدیدا از رفیقم حس خوبی که قبلا میگرفتمو نمیگیرم حس میکنم الکیه همه رفتاراش

چی بگم من دوستام هرکدوم ی چیزیشون رو شد برام

عه نکنه من دوستتم، واقعا همینم منم ول کن اذیتش نکن واقعا بدم میاد اطرافیان باهام صحبت کنن تا یجایی ه ...

عزیزم من پیام ندم وقتی حالش خوبه پیام میده مثلا ی چیزی میگ از کراشش برای مثال من مهمونی بودم ویساشو گوش دادم پریود یودم کلافه و نزدم تو ذوقش

مگه من مشکل ندارم؟😂منم علاقه ای ندارم کسی زیاد بهم پیام بده جز ی نفر ک خب گاهی اونم حرف میزنیم

بعدش این ک دو طرفه نیست برام جالب نیست