sea۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2016 عنوان قرص 61 بازدید | 5 پست یه نفر بهم گفت یه شکلی دارم قرص هم صبحا مصرف میکنم هم شبها بعد گفت دزش تغییر میکنه اینا بعد گفت شبا یدفعه به خاطر این قرص خوابم میبره . خیلی سربسته گفت راجبش . با نظرتون چی هست بیماریش ؟ 1402/05/09 | 02:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آپنیتاا عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1489 عزیزم چجور آدمی هستن کامل میشناسیشون؟متاسفانه یسری قرص های ترک اعتیاد که بهش اعتیادمیارن مثل متادون و دراگون بشدت خواب آورنممکنه ازاینا باشه البته قضاوت نمیکنم شاید چیز دیگس حالا چون این مورد رو میدونستم بهت گفتم
sea۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2016 عزیزم چجور آدمی هستن کامل میشناسیشون؟ متاسفانه یسری قرص های ترک اعتیاد که بهش اعتیادمیارن مثل متادو ... نه مطمئنم معتاد و اعتیاد اهلش نیست فقط یه مشکلی داره گفت دوست ندارم در موردش حرف بزنم فکر کردم شاید قرص افسردگی باشه
آپنیتاا عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1489 نه مطمئنم معتاد و اعتیاد اهلش نیست فقط یه مشکلی داره گفت دوست ندارم در موردش حرف بزنم فکر کردم شاید ... آره راست میگی افسردگی ام میشه قرص های ضدافسردگی هم خواب آورنپس احتمال زیاد همینهخدابهش کمک کنه الهی
sea۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2016 آره راست میگی افسردگی ام میشه قرص های ضدافسردگی هم خواب آورن پس احتمال زیاد همینه خدابهش کم ... اره فقطشک کردم چرا روزی دو بار و دزش تغییر میکنه واس این وگرنه آدم خیلی خوبیه
sea۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2016 آره راست میگی افسردگی ام میشه قرص های ضدافسردگی هم خواب آورن پس احتمال زیاد همینه خدابهش کم ... مرسی عزیزم